Genç kardeşimiz kötü karakteri kötülük yapıyor diye gömmem diyordu. Sakazuki kötü karakter itirafı mı geldi? @sensey en son adalet yükünü sırtında taşıyan istanbul beyefendisi falan diye övüyordu...Kötü diye karakter gömmem diyen @Kenshiro ’yu Akainu’nun sivil öldürmesine kinaye yaparken yakalamışımdır.
Kenshiro’ya cezasını kestim, gerisi beni bağlamaz.Genç kardeşimiz kötü karakteri kötülük yapıyor diye gömmem diyordu. Sakazuki kötü karakter itirafı mı geldi? @sensey en son adalet yükünü sırtında taşıyan istanbul beyefendisi falan diye övüyordu...
MW için video hazırlıyor şu an.
özetleBen neyi kabul ettim yav anlamadım onu kart oyunu için attım.Ben video editçisi değilim ki senle Sky yada Sodex ile rekabet edeyim adil bir dövüş olmaz benim işler senkron üzerine amatör işler fazla bilmem.En fazla düşünerek 1 video falan yaptırabilirim gibi gerisi kafamdaki gibi olmayabilir.
Kendisiyle büyük çelişti, @Kuroro da suçluyu savunuyor. Kendiyle omuz omuza çarpışan adama karşı onu savunuyor. Garling lobisinden çıkışım gerçekleşebilir.Kenshiro niye hedef tahtasında? Bir yanlış mı yaptı?
Kendisiyle büyük çelişti, @Kuroro da suçluyu savunuyor. Kendiyle omuz omuza çarpışan adama karşı onu savunuyor. Garling lobisinden çıkışım gerçekleşebilir.