Sen seversin kardeş payı sahneyi izlerken aklıma Oda geldiSen lobi muhabbetlerinde hiç şımarmıyorsun
Sen seversin kardeş payı sahneyi izlerken aklıma Oda geldiSen lobi muhabbetlerinde hiç şımarmıyorsun
Ağır çekimde niye yaptın laSen seversin kardeş payı sahneyi izlerken aklıma Oda geldi
İyi usta @Dattebayo..! utanır mı bilmem.Sen seversin kardeş payı sahneyi izlerken aklıma Oda geldi
Ben normalde her şeyi 2x izlerim de bazen sahne değişimleri çok hızlı duruyordu yazıları okuyamazlar diye oraları biraz yavaşlattımAğır çekimde niye yaptın la
Reis aslına bakarsan mesleki kurgu sertifikamı datteye atıp atar yapacaktım ama 10 yıldır pek uğraşmadığımdan bildiğimi de unuttumİyi usta @Dattebayo..! utanır mı bilmem.
Arşivinin yarısı benim yüzümü koyduğu şeyler. Onların arasından işlenmemiş bir şeyler arıyordur 61sizNişan işleri var ayağına uzayan @Skywalker ’ın 24 saat video stoklama çalışması @Kuroro @carpe d. em
Sabah yaptım la hepsini korkmaNişan işleri var ayağına uzayan @Skywalker ’ın 24 saat video stoklama çalışması @Kuroro @carpe d. em
Bir anda salmayayım mı dedin, gerisi nerede?Sabah yaptım la hepsini korkma