Fruit sonda olmuşları topluyor.Garling Lobisi @Sodex ‘i kurtarıyor. Sürpriz sonlu.
Fruit sonda olmuşları topluyor.Garling Lobisi @Sodex ‘i kurtarıyor. Sürpriz sonlu.
Gardaş sanatçıyı öveyim ama bir tarafı da kalkmasın diye mi Kaido kattın işin içineTek kişilik dev ordu. Adam tek başına bütün capsçilerle vs atıyor, forumun Kaidou’su mübarek
Kaidou tek başına herkesle vs atıyor ya, o hesapGardaş sanatçıyı öveyim ama bir tarafı da kalkmasın diye mi Kaido kattın işin içine
Sahne efsane ama çok karakter konulur orayaYine bildiklerimden yola çıkacağım. :d
@Dattebayo..! @Alpamis @Montana @Sodex @ch3rlo => Sevenler
Ben, @RedTeroR @Densetsu no Samurai @Master of Puppets @artyomdh => Sevmeyenler
Olur. Olabilecek her karakter için uyarlarız.Sahne efsane ama çok karakter konulur oraya
İşlenmeden önce dragon, işlendikten sonra dragon ise en cuk oturanı olur
Sana büyük bir koz verebilirim ama hurdacı lobisi peşime düşebilir Law yanındayken kid (bm), law yanında değilken kid (şanks)Olur. Olabilecek her karakter için uyarlarız.
Son zamanlarda Dragon çok yaptığımız için farklı karakterlere yelken açmak istedim. Mihawk ile Kaido'da var aklımda. Kotamı da çok hızlı tüketiyorum ama neyse
Dragon işlenmiş miSahne efsane ama çok karakter konulur oraya
İşlenmeden önce dragon, işlendikten sonra dragon ise en cuk oturanı olur
Bu yorumu yakalamışken içine @Skywalker katarak kullanayım bari. Kaido'nun yeryüzünde vücut bulmuş hali. :dd.dTek kişilik dev ordu. Adam tek başına bütün capsçilerle vs atıyor, forumun Kaidou’su mübarek