Usta stres yönetimini test etmek için yapmıştım hemen yanlış anlıyorsun.Bu paylaşım ittifağımız için hiç hayırlı olmadı diplomatik ilişkilere sekte vurabilir… Üzücü gelişmeler
Usta stres yönetimini test etmek için yapmıştım hemen yanlış anlıyorsun.Bu paylaşım ittifağımız için hiç hayırlı olmadı diplomatik ilişkilere sekte vurabilir… Üzücü gelişmeler
Videodaki çocuğa üzüldüm.
@Millennium Wizard : kimse stresimizi test etmeye kalkışmasın.Usta stres yönetimini test etmek için yapmıştım hemen yanlış anlıyorsun.
Alakası yok. @Arthur Morgan bunun yanında diz çöker tövbe ister çünkü seksomanyak nasıl görünüyorsa o. @Sodex 'in simasına aldanmışsın sen.Maalesef seksomanyakla 1 gün geçirmek gibi bir hata yaptı geçenlerde
@Sodex hem tipi hem de gücü ve karizmasıyla tam bir kurapikadır. Niye kıskanıyorsun?Alakası yok. @Arthur Morgan bunun yanında diz çöker tövbe ister çünkü seksomanyak nasıl görünüyorsa o. @Sodex 'in simasına aldanmışsın sen.
Lobisel faaliyetlerinde beni kullanma Carpe@Sodex hem tipi hem de gücü ve karizmasıyla tam bir kurapikadır. Niye kıskanıyorsun?
Haha, reis kullanma lafını edecek son değil etmeyecek ilk adam olman lazım hamsisiz pilavımLobisel faaliyetlerinde beni kullanma Carpe
Ben direkt muhatabımla ilişkili görsel kullanıyorum, arada 3. bir taraf yok carpeHaha, reis kullanma lafını edecek son değil etmeyecek ilk adam olman lazım hamsisiz pilavım
Ulen bizi evrenin tüm fantastik karakterlerine montaj ettin üçüncü kişi yok diyorsun hala Sus bari de çok belli etme kendini.Ben direkt muhatabımla ilişkili görsel kullanıyorum, arada 3. bir taraf yok carpe
Alakası yok. @Arthur Morgan bunun yanında diz çöker tövbe ister çünkü seksomanyak nasıl görünüyorsa o. @Sodex 'in simasına aldanmışsın sen.