Sabo sevdiği için kendini Devrimci sanan @carpe d. em = izleyicisi olduğu için kendini süperstar sanan Ajdar
Askerde sabahları müzik ve şarkı ile uyandırmak için Ajdar şarkısı koymuştum millet afallamıştı gülerek uyanmışlardı o geldi aklıma şimdi (tabi sabah şarkı ile uyandırma fikrinin sahibi trabzonlu arkadaşım senun koyacağun şarkiya deyip sövmüştü)Sabo sevdiği için kendini Devrimci sanan @carpe d. em = izleyicisi olduğu için kendini süperstar sanan Ajdar
Kuroro reyiz baya korkmuşa benziyor sonda.Garling lobisine karşı yaptığım icraat;
Terörist benzetmesi yapmıştım terör estiriyor diye şimdi başkalarını daha ağır ithamlarla suçlamaya başlamış. Hurdacılar yine beklendiği gibi.@Millennium Wizard sen ne benzetmesi yapmıştın da bu ağır oldu aga demişlerdi ?
Bu paylaşım ittifağımız için hiç hayırlı olmadı diplomatik ilişkilere sekte vurabilir… Üzücü gelişmelerDoflamingo'nun geri döndüğü hafta ortadan kaybolan @Millennium Wizard 'ın meşgulüm derken yaptığı aktivite @II. Invictus @Montana
@Dattebayo..! ne lisesiydi o ? hurdacı lobinin en masumu mu demiştinTerörist benzetmesi yapmıştım terör estiriyor diye şimdi başkalarını daha ağır ithamlarla suçlamaya başlamış. Hurdacılar yine beklendiği gibi.
@Lucky LukeAskerde sabahları müzik ve şarkı ile uyandırmak için Ajdar şarkısı koymuştum millet afallamıştı gülerek uyanmışlardı o geldi aklıma şimdi (tabi sabah şarkı ile uyandırma fikrinin sahibi trabzonlu arkadaşım senun koyacağun şarkiya deyip sövmüştü)
Sabahları kaç şarkıcı böyle tebessüm oluşturabilir tam bir dünya starı
Çocuğu direkt tavuğun mabadına tıkıp oradan hamur teknesine atsalar daha insaflı olurmuş siz öyle yaparsınız.
Maalesef seksomanyakla 1 gün geçirmek gibi bir hata yaptı geçenlerde@Dattebayo..! ne lisesiydi o ? hurdacı lobinin en masumu mu demiştin