Bu fitneciler yok mu abiHer konun ayrı bir olay oluyor cidden.
Bu fitneciler yok mu abiHer konun ayrı bir olay oluyor cidden.
İyi işte konuna malzeme çıktı daha ne istiyorsun.Biraz da sen yap caps hep benden beklemeGül gibi konu ne hale geldi ona üzüldüm.
Arada yapıyorum.İyi işte konuna malzeme çıktı daha ne istiyorsun.Biraz da sen yap caps hep benden bekleme
Saygıya saygıyla cevap veririm sizin gibi tutup da b***y demiyorum gel buggy kötü felan de unursamam ama tutup sansürlersen o zaman saygı mi vermemi bekliyorsunBen genelde karakterlere karşı nötrüm. Ve kimse bir karakteri sevmek zorunda değil. Biri Buggy'i sevmiyor diye senin bu yaptığın çok çocukça. Sitede her karaktere kötü şeyler yazılıyor. Ama sen taktın. Görmüyorum da sanma. Giriyorum genel sohbete yazıyorsun bakıyorum buraya yazıyorsun. Eminim içine girmediğim konularda da yazmışsındır. Law ve Law lobisi kabusun olmuş. Geçmiş olsun.
Kabusu olmuşuz. Ki daha bir şeyde yapmadık. Yapsak birde eyvah eyvah.
Bu arada bir şey soracaktım sanaArada yapıyorum.
Rica ediyorum Law konusunda tartışsanız olur mu ?Saygıya saygıyla cevap veririm sizin gibi tutup da b***y demiyorum gel buggy kötü felan de unursamam ama tutup sansürlersen o zaman saygı mi vermemi bekliyorsun
Cidden işin şakası yapılıyor da benim en çok güldüğüm Crocodile konusunda patlayan kişilerin bu olay ile kendini kandırması ve avutmaya çalışması... :S
Buyur.Bu arada bir şey soracaktım sana
Hakkını yediler valla. Neyse ki artık şu moda girebilirsin.Bu fitneciler yok mu abi