Şu an rahat bir uyku çeker yatarım unursamamGülüp geçiyorum zaten, kırılmadım ciddiye almayın
Ama @UnMihawk bittin sen elime düşersen yedim seni
Şu an rahat bir uyku çeker yatarım unursamamGülüp geçiyorum zaten, kırılmadım ciddiye almayın
Ben ne çekiyor muşum? Dedim acaba ben mi King'im öyle mi diyor. Kendi durumuna benzetince yani@Skywalker ve @Sir Crocodile'nin neler çektiklerini anlıyorum. Forum kapanana kadar ağzınızdan düşmez artık
Hemen benim rakibin gönderilsin begeniyonGülüp geçiyorum zaten, kırılmadım ciddiye almayın
Tazele, demli olsun diye uzatırdım ama çabuk alınıyorsun madem demeyeyimBoşculara katılman olmadı, dediğim gibi ikinci hesabı açmaya gerek yok. Trollemek için açılır ama o da belli olur zaten biraz dikkat ile... :S
KrallllGülüp geçiyorum zaten, kırılmadım ciddiye almayın
Unuttu heralde kendisinin un nickiyle dalga geçildiğiniBen ne çekiyor muşum? Dedim acaba ben mi King'im öyle mi diyor. Kendi durumuna benzetince yani
Her konun ayrı bir olay oluyor cidden.Gül gibi konu ne hale geldi ona üzüldüm.
Ben genelde karakterlere karşı nötrüm. Ve kimse bir karakteri sevmek zorunda değil. Biri Buggy'i sevmiyor diye senin bu yaptığın çok çocukça. Sitede her karaktere kötü şeyler yazılıyor. Ama sen taktın. Görmüyorum da sanma. Giriyorum genel sohbete yazıyorsun bakıyorum buraya yazıyorsun. Eminim içine girmediğim konularda da yazmışsındır. Law ve Law lobisi kabusun olmuş. Geçmiş olsun.Buggy i kucumsemeniz
Kabusu olmuşuz. Ki daha bir şeyde yapmadık. Yapsak birde eyvah eyvah.Senin avatarlarınla geze geze yeminle lawdan soğuttu Sedaaa. Çek fişini