Daha bugün @Millennium Wizard ve @sensey gibi yıldız isimleri kadroya kattım. Bomba transferlerimi gölgeye düşürmek için @kaizokuou yu fonluyorsun işte
Daha bugün @Millennium Wizard ve @sensey gibi yıldız isimleri kadroya kattım. Bomba transferlerimi gölgeye düşürmek için @kaizokuou yu fonluyorsun işte
Mwye bıçaklanacak yeni sırtlar çıktı diye yorumladımDaha bugün @Millennium Wizard ve @sensey gibi yıldız isimleri kadroya kattım. Bomba transferlerimi gölgeye düşürmek için @kaizokuou yu fonluyorsun işte
Sodex ve Invictus’a yoğunlaşmıştım sonra Sodex’e yapılan haksızlıkları görünce tek hedef tahtam kalmıştı ama… ama bir baktım ki yandan yandan yürüyüp sıkıyorsun yine amerikanın israile destek çıktığı gibi kolluyorsun adamı baktım yine yalnız kalmış birden çok unsura karşı savaşıyorum ben ne yapayımYav get, sallayıp duruyorsun ben bugün attım sadece. Sen günlerdir bozuyordun.
Sodex’le ne alakan var? Onla aramdaki mevzuda gelip bana sallıyon usta durduk yerde. Orada inceden aramızı açmaya çalıştın az çakkal değilsin.Sodex ve Invictus’a yoğunlaşmıştım sonra Sodex’e yapılan haksızlıkları görünce tek hedef tahtam kalmıştı ama… ama bir baktım ki yandan yandan yürüyüp sıkıyorsun yine amerikanın israile destek çıktığı gibi kolluyorsun adamı baktım yine yalnız kalmış birden çok unsura karşı savaşıyorum ben ne yapayım
Hangi lobiye gitsem hep iftira hep iftira. Bir bitmedi cezamız. :/Daha bugün @Millennium Wizard ve @sensey gibi yıldız isimleri kadroya kattım. Bomba transferlerimi gölgeye düşürmek için @kaizokuou yu fonluyorsun işte
@sensey gelmiş lobiye, lobi içi ittifak denenebilir. Kururo çok göze batarsa şafak operasyonu usta. İftira atması hoş olmadı.Hangi lobiye gitsem hep iftira hep iftira. Bir bitmedi cezamız. :/
Arayı düzeltme yoluna gittim size laf atmadım benim yüzümden mi lobiden gönderdiler diye düşündüm yani ben sebep olduysam diye haksızlığa uğramasın diye.Sen videoya yapılan yorumu diyorsun galiba videoda Sodex’e vuruyorsun ona yorum yaptım pozisyon yorumlar gibi hafiften laf dokunmuş olabilir dolaylı xD ama abartma o kadar sonuçta videoyu ben yapmadım ben atmadımSodex’le ne alakan var? Onla aramdaki mevzuda gelip bana sallıyon usta durduk yerde. Orada inceden aramızı açmaya çalıştın az çakkal değilsin.
Bir ittifak yapılacaksa @kaizokuou hangi tarafı seçeceğini iyi bilir.@sensey gelmiş lobiye, lobi içi ittifak denenebilir. Kururo çok göze batarsa şafak operasyonu usta. İftira atması hoş olmadı.