Sana GS lobisi diye barış çubuğu uzatmıştık ama sen arkadan hançerlemeye alışmışsın usta sana sırt dönülmez. Ateşkesi bozdun.Dans videosunu yiyince küplere bindi hırslandı aceleyle misilleme yaptı itirafa gel
Sana GS lobisi diye barış çubuğu uzatmıştık ama sen arkadan hançerlemeye alışmışsın usta sana sırt dönülmez. Ateşkesi bozdun.Dans videosunu yiyince küplere bindi hırslandı aceleyle misilleme yaptı itirafa gel
Tabii sen de haklısın ama çalışma "altı kaval, üstü şeşhane" deyiminin karşılığı olmuş.10 dakikada yaptım işte oturup MW’ye avatar mı tasarlayacağım?
Tabii sen de haklısın ama çalışma "altı kaval, üstü şeşhane" deyiminin karşılığı olmuş.
Ben adamı attırmaya çalıştım beni dinlemedin şimdi de hikaye yazıyorsun. Liderlikte sınıfta kaldın.Daha 2. gününde @Montana titizlikle inşa ettiğim lobinin koltuğunu benden almaya çalışıyor. @kaizokuou ya bu postları da o attırıyor olabilir.
Ben bozmadım sen bozdun yaverine uyup amiral lucci videoları atan bendim sanki :SSana GS lobisi diye barış çubuğu uzatmıştık ama sen arkadan hançerlemeye alışmışsın usta sana sırt dönülmez. Ateşkesi bozdun.
Daha bugün @Millennium Wizard ve @sensey gibi yıldız isimleri kadroya kattım. Bomba transferlerimi gölgeye düşürmek için @kaizokuou yu fonluyorsun işteBen adamı attırmaya çalıştım beni dinlemedin şimdi de hikaye yazıyorsun. Liderlikte sınıfta kaldın.
Yav get, sallayıp duruyorsun ben bugün attım sadece. Sen günlerdir bozuyordun.Ben bozmadım sen bozdun yaverine uyup amiral lucci videoları atan bendim sanki :S