O zaman @RedTeroR temsili diyebilir miyiz?Söyleyecek lafı kalmayınca böyle hareketler yapıyor ya kaş yüreklim.
Yav he he diyecek.
O zaman @RedTeroR temsili diyebilir miyiz?Söyleyecek lafı kalmayınca böyle hareketler yapıyor ya kaş yüreklim.
En alta da bir "yav he he!" dedirtsen katıksız @RedTeroR yorum akışı olur.
Yediniz bir halt iyi kıvranıyorsunuzEn alta da bir "yav he he!" dedirtsen katıksız @RedTeroR yorum akışı olur.
Bu şey değil mi ya "izmir gelsin"Yediniz bir halt iyi kıvranıyorsunuz
Canım masaya çıkıp tepinsen bile gebeş yazıldı bir kere xDBu şey değil mi ya "izmir gelsin"
Yediniz bir halt iyi kıvranıyorsunuz
Bir ara tebelleş işine de el atacağımCanım masaya çıkıp tepinsen bile gebeş yazıldı bir kere xD
Vallahi kuru iftira ama :S Manipulatörlük başka arkadan vurma başka şeyler birbirine mi karıştırıyorlar bilemiyorum.Hep bu @carpe d. em başının altından çıkıyor…
Bu çok iyiydi yahu @RedTeroR yarısını kes yav he he yerine artık bu videoyu atRedterör ulti atıyor. @RedTeroR @carpe d. em
Kendi yerime Croco ya da Cavit'i yazacaktım ama karakter maymun olduğu için alınırlarsa diye vazgeçtim. Bir de ilk kez yapay zeka cover yaptım, o yüzden Goku'nun sese çok benzetemedim, olduğu kadar artık.
Eyşan mı Mw mi diye sorsalar bizzat Eyşan "ben mwnin eline su dökemem" der laVallahi kuru iftira ama :S Manipulatörlük başka arkadan vurma başka şeyler birbirine mi karıştırıyorlar bilemiyorum.Hep bu @carpe d. em başının altından çıkıyor…