Law he he'den türedi zaten asıl başı o Ama durduk yere law fanlarını kızdırmayalım çok öfkeli oluyorlar.Attığın video "Sen yav derken biz he he diyorduk." manasına da gelir.
Law he he'den türedi zaten asıl başı o Ama durduk yere law fanlarını kızdırmayalım çok öfkeli oluyorlar.Attığın video "Sen yav derken biz he he diyorduk." manasına da gelir.
Law he he'den türedi zaten asıl başı o Ama durduk yere law fanlarını kızdırmayalım çok öfkeli oluyorlar.
Şaka değil la hakikaten öyle
Taşlar şimdi yerine oturdu.Hurdacı lobisi lawculara karşı "law he he" diye bir taktik geliştirmişti
Videonun şokundan kahkaha atamadım içimden güldüm zekice ve ince bir edit olmuş.Önce Alpamis sandım.xDRedterör ulti atıyor. @RedTeroR @carpe d. em
Kendi yerime Croco ya da Cavit'i yazacaktım ama karakter maymun olduğu için alınırlarsa diye vazgeçtim. Bir de ilk kez yapay zeka cover yaptım, o yüzden Goku'nun sese çok benzetemedim, olduğu kadar artık.
Teşekkür ederim. Alpamis'in efsane repliği için şöyle bir şey yapmıştım:Videonun şokundan kahkaha atamadım içimden güldüm zekice ve ince bir edit olmuş.Önce Alpamis sandım.xD
"Gurarara" vs "Yav he he" kim alır? xD
Zoro’nun rakibi yense de yenmese de iki seksen yattığı hafta Gurarara ameliyatlı yerden vurup kazanır onun dışındaki her gün yav he he kazanır.Teşekkür ederim. Alpamis'in efsane repliği için şöyle bir şey yapmıştım:
"Gurarara" vs "Yav he he" kim alır? xD
Artık brutus hafif kalır reis Mw işleri çok büyüttü.