Skywalker nazik davranıp caps yaparken…Nazik davranmaya çalıştım. Tabi çalışmış olmam başarmış olduğum anlamına gelmez
Skywalker nazik davranıp caps yaparken…Nazik davranmaya çalıştım. Tabi çalışmış olmam başarmış olduğum anlamına gelmez
Burası da olur.Oda yeni SBS’de Kid’in Shankslara kol kaptırmasına neden olan raconunu çizmiş
yanlış yere atmışız
Kitaplığın arkasındaki şeyi bdd'nin tişörtünün uzantısı sanıp duruyorum. Öyle mi değil mi söyle lütfen
Hangi şey? Ben bir şey koymadımKitaplığın arkasındaki şeyi bdd'nin tişörtünün uzantısı sanıp duruyorum. Öyle mi değil mi söyle lütfen
Kitaplığın arkasında bi tane daha bdd varmış gibi duruyorHangi şey? Ben bir şey koymadım
@Büyük Devrimci Dragon milleti manyak ettin her şeyi sen sanıyorlar bu vebal sana yeter.Kitaplığın arkasında bi tane daha bdd varmış gibi duruyor
Sanmak değil bu ya. Orada işte görmüyor musun :/@Büyük Devrimci Dragon milleti manyak ettin her şeyi sen sanıyorlar bu vebal sana yeter.
Senin mesajını gördükten sonra nickim çok kötü gözükmeye başladı lan gözüme. büyü falan mı yaptın.@Büyük Devrimci Dragon milleti manyak ettin her şeyi sen sanıyorlar bu vebal sana yeter.
spiderman universtan sonra bdd universe gelir miKitaplığın arkasında bi tane daha bdd varmış gibi duruyor