Kıyafetteki yüze montaj yaptın ya, daha ötesi gelmez.
Kendi resmini tişörte bastırmıştır fotoşok olduğunu düşünmüyorum.
Kıyafetteki yüze montaj yaptın ya, daha ötesi gelmez.
Kendi resmini tişörte bastırmıştır fotoşok olduğunu düşünmüyorum.
Çok zorlamamak lazım adamı. Feci içerikler üretebilir.@Skywalker 2023 mvpliği hayırlı olsun daha bunun üzerine rekabet ortamı oluşturmaya gerek yok önümüzdeki altı ay içinde headhunter tüm karakterleri kendisinin oynadığı filmini çekmediği müddetçe unvan sana helaldir.
Başka bir dünyada yaşıyor headhunter çağımızın ötesinde boş gözlerle ne yaptığına bakıyoruz 20 - 30 sene sonra tarih bu adamı konuşacak sadece.Çok zorlamamak lazım adamı. Feci içerikler üretebilir.
Gerçek hayattaki Vegapunk gibi, çok ileride yaşıyor adam.Başka bir dünyada yaşıyor headhunter çağımızın ötesinde boş gözlerle ne yaptığına bakıyoruz 20 - 30 sene sonra tarih bu adamı konuşacak sadece.
Sonunda BDD'nin montajsız vücudunu gördük.
Ben artık hangisi orijinal hangisi BDD karıştırır oldum. Adam algılarımı bozduKıyafetteki yüze montaj yaptın ya, daha ötesi gelmez.
Oğlum yeter la bokunu çıkardın iyice
@carpe d. em ne diyor bakbokunu çıkardın iyice
Bak yapma şöyle şeyler. Tersime denk gelecek bir daha kameralara bakmak istemeyeceğin bir edit yapacağım tatsızlık çıkacak
La neredeyse çıplak foto atmışım buraya sen diyon kameralara bakmak bile istemezsin gönder gelsin bakalım
Ulan senin yüzünde foto atarken artık yüz kez düşünücem xd