korsanfanı kastetmiş kesin burada bu tarihte üye olan var mı?
Kolay unutulmadığım doğrudur...King banlanmis ya seni unutmadım teach felan yazmış
Sen 61'i silince Trabzonluluk mu gitti ne oldu? Trabzonlu adam numara yapar mı? İçimizde ne varsa dilimizde de o vardır...İyi numara.
King benim de, öyle git. Geride intikamın için Ünal kalmış olurAçtım zaten ve red verdi
Henüz onluk yaş dilimini atlatamamış bir civanı daha düşman ettin kendine datte, adamın intikam yeminli beddualarına maruz kalmazsın umarımHerkesin aklında tek bir isim var bu bir tesadüf olamaz bunca insanda benzer hissiyat uyandırmış demek ki
Takım tercihin falso senin. Her fırsatı kolluyorum artıkKolay unutulmadığım doğrudur...
Sen 61'i silince Trabzonluluk mu gitti ne oldu? Trabzonlu adam numara yapar mı? İçimizde ne varsa dilimizde de o vardır...
Herif baya populer herhalde... Tüm forum toplanmış adamın dedikodusunu yapıyonuz...Konu Caps konusu ve biz genel sohbet yapiyoz
aga sen misin doğru söyleUlan @UnMihawk ulann yaktın beni.
Niye gıdım beaKing benim de, öyle git. Geride intikamın için Ünal kalmış olur
Henüz onluk yaş dilimini atlatamamış bir civanı daha düşman ettin kendine datte, adamın intikam yeminli beddualarına maruz kalmazsın umarım