Lan şeytanın aklına niye fikir veriyon ben @Teach im dese gume gider adamYalnız adam gıcıklığına birinin ismini söyleyip ben şuyum diye tweet atsa acayip karışır ortalık.
Lan şeytanın aklına niye fikir veriyon ben @Teach im dese gume gider adamYalnız adam gıcıklığına birinin ismini söyleyip ben şuyum diye tweet atsa acayip karışır ortalık.
@UnAllen yazarsa apartmanı inletirimYalnız adam gıcıklığına birinin ismini söyleyip ben şuyum diye tweet atsa acayip karışır ortalık.
Ruh mu çağırıyoruz 3 kere de timsah desin.King bu mesajı okuyorsan twitterdan ben @UnAllen ım yaz.
Timsah çıksa kesin benim ismimi yazar lan çok dalga geçtim bugünRuh mu çağırıyoruz 3 kere de timsah desin.
Eskiden King açardı boyle konuları. Hey gidi.
Mihawk kusursuz planının bir noktasında yanlış yapmış olabilir. Konuyu gizliye aldım dediği anda King yedek hesabından çıkış yapmıştır. Birkaç gün gözükmez artık ortalıkta.@UnAllen yazarsa apartmanı inletirim
Millete koz vermeBen @UnAllen ım pardon twitterdan yazacaktım
Yok hala bakıyordu yakaladim ben Mart'ta gelmisMihawk kusursuz planının bir noktasında yanlış yapmış olabilir. Konuyu gizliye aldım dediği anda King yedek hesabından çıkış yapmıştır. Birkaç gün gözükmez artık ortalıkta.
Soruşturması bitene kadar bu bilgiyi paylaşmamalıydı...