Tek farkı ok yerine kılıç fırlatıyorBende tanırım kendisini. Evinde benim fotoğraflarımla dart oynuyor.
Tek farkı ok yerine kılıç fırlatıyorBende tanırım kendisini. Evinde benim fotoğraflarımla dart oynuyor.
Ben de tanırım kendisini; beni etiketleyip, sizin gizli planlarınızdan bahsetmişti.Bende tanırım kendisini. Evinde benim fotoğraflarımla dart oynuyor.
@Sodex yaptığı videolar sayesinde 1 numara. MW'nin düşman listesinde
@II. Invictus Bağlantı diye bana Mwnin düşman listesini mi verdin. Bizde inanıyoruz :dd.dBende tanırım kendisini. Evinde benim fotoğraflarımla dart oynuyor.
O değilse de tayfasından biridir muhtemelen.Allah Allah çok mu belli ettik acaba Peki başka sipariş veren olmadığı ne malum?
6’da 6 yaptık.Bu bölümle patlayan tayfa tam liste
Yanına çekmeye çalışıyor seni dikkatli ol.Ben de tanırım kendisini; beni etiketleyip, sizin gizli planlarınızdan bahsetmişti.
Alakasız kişiler. Boşuna mı Skywalker seviyorum ben. Sizin elinizde envai çeşit donanımlar varken yaptığınız savaşı izlemek keyif vermiyor. Adamın zaten düşmanı çok. Şartların bir nebze eşitlenmesi daha çok seyir zevki veriyorO değilse de tayfasından biridir muhtemelen.
61siz biri için fazla iddaalısınAlakasız kişiler. Boşuna mı Skywalker seviyorum ben. Sizin elinizde envai çeşit donanımlar varken yaptığınız savaşı izlemek keyif vermiyor. Adamın zaten düşmanı çok. Şartların bir nebze eşitlenmesi daha çok seyir zevki veriyor