Hatırlatmasaydın iyiydi.
Hatırlatmasaydın iyiydi.
Nereye kadar kaçabilirsin ki Yardımcı olsan nolurdu? Nolurdu?Hatırlatmasaydın iyiydi.
Mw ile yakın olan sensin ben niye yolu gösteriyorum?Nereye kadar kaçabilirsin ki Yardımcı olsan nolurdu? Nolurdu?
''Muhtemelen Megalodon'dan bahsediyordur; bunun başka bir açıklaması olamaz'' diyecektim de; neslinin devam ettiği sıralarda, o da önemsizdi.Cuk oturmuş video. Bizim @Whitebear D de böyle yalan yanlış bilgilerle kandırıyor kendini. Köpek Balıklarının orca görünce ışık hızında mekanı terk ettiğini bilse keşke.
Ben kime uzak kime yakınım? Goygoy varsa ve bana uyarsa sorun etmem sadece. Yardım talep edenin onla alakası yok hem.Mw ile yakın olan sensin ben niye yolu gösteriyorum?
Sorun MW galiba yakın olunca ne oluyor ben de tanırım kendisini. :d Korkmayın videoda sizin isimleriniz yazmayacak. Altı üstü Siyah Ateş ben ve Lawın ismi yapıştırılacak bide arkasına ölüm kapısını bekleyen diğerleri diye belirttiririm olur biterMw ile yakın olan sensin ben niye yolu gösteriyorum?
@Sodex yaptığı videolar sayesinde 1 numara. MW'nin düşman listesindeSorun MW galiba yakın olunca ne oluyor ben de tanırım kendisini. :d Korkmayın videoda sizin isimleriniz yazmayacak. Altı üstü Siyah Ateş ben ve Lawın ismi yapıştırılacak bide arkasına ölüm kapısını bekleyen diğerleri diye belirttiririm olur biter
Mw sipariş veriyor sana içerikler için bilmiyor muyuz sanki.Ben kime uzak kime yakınım? Goygoy varsa ve bana uyarsa sorun etmem sadece. Yardım talep edenin onla alakası yok hem.
Allah Allah çok mu belli ettik acaba Peki başka sipariş veren olmadığı ne malum?Mw sipariş veriyor sana içerikler için bilmiyor muyuz sanki.
Bende tanırım kendisini. Evinde benim fotoğraflarımla dart oynuyor.Sorun MW galiba yakın olunca ne oluyor ben de tanırım kendisini. :d Korkmayın videoda sizin isimleriniz yazmayacak. Altı üstü Siyah Ateş ben ve Lawın ismi yapıştırılacak bide arkasına ölüm kapısını bekleyen diğerleri diye belirttiririm olur biter