Ona özel değil o tarife, seni de dof pijaması giymiş tasarladım. Herkese bir özellik veriyorum.O seni burundan ibaret çizmesini biliyor olum
Ona özel değil o tarife, seni de dof pijaması giymiş tasarladım. Herkese bir özellik veriyorum.O seni burundan ibaret çizmesini biliyor olum
Ona özel değil o tarife, seni de dof pijaması giymiş tasarladım. Herkese bir özellik veriyorum.
Tamam o zaman. @Montana sen ilk 5 yılı çıkart ben de sonraki 5 yılı. Tutarsa 15 yıl çizeriz ve tam finalde şöyle bir panel koyarız.Önce 25 yıllık seri çıkartıp son anda retcon çekin de bunu ondan sonra düşünürsünüz
Bu animasyon çizmeye başladığımdan beri kafamda 5 seri oynatıp bitirdim, 3 kişi daha bulup 5 seri ile girelim piyasaya sürümden kazanırız.Tamam o zaman. @Montana sen ilk 5 yılı çıkart ben de sonraki 5 yılı. Tutarsa 15 yıl çizeriz ve tam finalde şöyle bir panel koyarız.
Çizdiğiniz karakterlerin animasyonlarını program mı yapıyor yoksa tek tek uğraşıyor musunuz eski stil?Bu animasyon çizmeye başladığımdan beri kafamda 5 seri oynatıp bitirdim, 3 kişi daha bulup 5 seri ile girelim piyasaya sürümden kazanırız.
Mantıklı.Bu animasyon çizmeye başladığımdan beri kafamda 5 seri oynatıp bitirdim, 3 kişi daha bulup 5 seri ile girelim piyasaya sürümden kazanırız.
Bu eski stil, senin dediğin iskelet sistemli Toon Boom ile yapıyorlar ama hiç denemedim ona sistem lazım. O da zordur ama.Çizdiğiniz karakterlerin animasyonlarını program mı yapıyor yoksa tek tek uğraşıyor musunuz eski stil?
Çok uzun sürüyordur lan böyleBu eski stil, senin dediğin iskelet sistemli Toon Boom ile yapıyorlar ama hiç denemedim ona sistem lazım. O da zordur ama.
Benim bildiğim animasyon motoru var büyük yapımlar için. Genel işleri o hallediyor.Çizdiğiniz karakterlerin animasyonlarını program mı yapıyor yoksa tek tek uğraşıyor musunuz eski stil?
Uzun oluyo böyle aynen. Benim çizim de o kadar iyi değil daha uğraştırıcı o yüzden.Çok uzun sürüyordur lan böyle