Yiğidin malı meydandadır.Ortak perdeyi kapat arada. Ramazan ramazan şahit olduğumuz şeylere bak ya.
Yiğidin malı meydandadır.Ortak perdeyi kapat arada. Ramazan ramazan şahit olduğumuz şeylere bak ya.
Kastettiğim başka bir şey idi ama neyseYiğidin malı meydandadır.
Kendime düşman yarattım manga çıkarsam rakip manga çıkaracak al başına belayı.Neyse ki @Skywalker ile @Montana'nın ortak sevdiği karakter yok. Roger ile WB'nin ortak olması gibi bir şey çıkardı ortaya.
Onu kastettim zaten napak yani kulaktan ya da ağızdan ibaret mi çizek adamı?Homo homo konuşma la foruma foto sallamıyordu ondan şeettim. Gerçi Sodex'i de andırıyor biraz tinerci lobisini tek vücutta birleştirmiş gibisin
Rekabeti bırakın birlikten kuvvet doğar. Salın ilk Türk animesini piyasaya.Kendime düşman yarattım manga çıkarsam rakip manga çıkaracak al başına belayı.
O seni burundan ibaret çizmesini biliyor olumOnu kastettim zaten napak yani kulaktan ya da ağızdan ibaret mi çizek adamı?
Oda'ya ettiğin küfürleri duyduktan sonra mı?Rekabeti bırakın birlikten kuvvet doğar. Salın ilk Türk animesini piyasaya.
Önce 25 yıllık seri çıkartıp son anda retcon çekin de bunu ondan sonra düşünürsünüzOda'ya ettiğin küfürleri duyduktan sonra mı?