Bizde kimse el öpmez, öptürmez. Burası Rocks tayfası. Beyazsakallar gibi baba-oğul ilişkisi yok burada. En ikonik üye Montana diye temsilcimiz o. O kadar..benim öyle gir çık yapan liderim olsa selam vermem
Bizde kimse el öpmez, öptürmez. Burası Rocks tayfası. Beyazsakallar gibi baba-oğul ilişkisi yok burada. En ikonik üye Montana diye temsilcimiz o. O kadar..benim öyle gir çık yapan liderim olsa selam vermem
bende dağılmasın dedim baktım @Sodex bana saldırıyor
Bizde kimse el öpmez, öptürmez. Burası Rocks tayfası. Beyazsakallar gibi baba-oğul ilişkisi yok burada. En ikonik üye Montana diye temsilcimiz o. O kadar..
Tam Rocks ekibine yakışır bi çekişme olmuş. Sana iyi okumalar demek Hurdacı diye dergi çıkarsak ilk abonesi sen olurmuşsun[Geyik] - Yamato İddiaları
Olum sende patlamadın mı bu konuda ne zaferi? :D :ehe: Bireysel iddialaşmış gibi caka satıyor. Kendi daha bir iddia kazanmadı. Gariban adam bırak ugraşma. Olum sende patlamadın mı bu konuda ne zaferi? :D :ehe: Bireysel iddialaşmış gibi caka satıyor. Kendi daha bir iddia kazanmadı. Gariban...www.korsanfan.com
Konuyu böyle değiştirince oluyor mu ya Değişen bir şey olmuyor sanki. Neyse cevap vereyim İstanbul'dan idi.Doğrudur senin arkadaşda mı 61’sizdi?
hala savunuyor ya adam sana neler yazmış onuda savundun yaTam Rocks ekibine yakışır bi çekişme olmuş. Sana iyi okumalar demek Hurdacı diye dergi çıkarsak ilk abonesi sen olurmuşsun
Random tarih atsınlar bence daha heyecanlı
adam bu caps uygun değil dedi hallettikRandom tarih atsınlar bence daha heyecanlı