kendi kendilerini dağıtıyorlar zatenBenim öyle bir amacım yok. Ben karşımda dalga geçip eğlenebileceğim bir yada birden fazla oluşum olmasını isterim. Kavga ettiklerinde dağılmamalarını istediğimi defalarca söyledim.
kendi kendilerini dağıtıyorlar zatenBenim öyle bir amacım yok. Ben karşımda dalga geçip eğlenebileceğim bir yada birden fazla oluşum olmasını isterim. Kavga ettiklerinde dağılmamalarını istediğimi defalarca söyledim.
Chopper: I am the Doctor and Mascot
Law lobisiyle sorunum yok sorunum kendi lobilerinin gücüne inanıp sağa sola saldıranlarla
olmazChopper: I am the Doctor and Mascot
Daha iyi olur gibi
Dağiliyler zehahaha diye geziyordun la ama elinde patladı.Benim öyle bir amacım yok. Ben karşımda dalga geçip eğlenebileceğim bir yada birden fazla oluşum olmasını isterim. Kavga ettiklerinde dağılmamalarını istediğimi defalarca söyledim.
Dağiliyler zehahaha diye geziyordun la ama elinde patladı.
Kamuoyuna duyurudur; @Büyük Komutan Sakazuki ve @Sodex isimli kişilerin lobimiz ile bir alakası yoktur. Bizim lobimiz ben, @Roronoa Zoro ve @Fruit Punch Samurai tarafından oluşmaktadır.
Bizim bir arkadaş var omzu çıktıydı 3-5 defa. Yalama olduydu hapşırırken bile çıkıyordu. Sizin durum da ona evrilmişti Ben dağılmanızı istemediğimi ispatlarım çünkü mesajlarım varDağiliyler zehahaha diye geziyordun la ama elinde patladı.
bende dağılmasın dedim baktım @Sodex bana saldırıyorBizim bir arkadaş var omzu çıktıydı 3-5 defa. Yalama olduydu hapşırırken bile çıkıyordu. Sizin durum da ona evrilmişti Ben dağılmanızı istemediğimi ispatlarım çünkü mesajlarım var
benim öyle gir çık yapan liderim olsa selam vermem
Doğrudur senin arkadaşda mı 61’sizdi?Bizim bir arkadaş var omzu çıktıydı 3-5 defa. Yalama olduydu hapşırırken bile çıkıyordu. Sizin durum da ona evrilmişti Ben dağılmanızı istemediğimi ispatlarım çünkü mesajlarım var