Çamoluk otomotiv önünden geçmiş satılık araba ilanı gibi mesaj@Law eski üye. Benden de eski. @Millennium Wizard tanıdığını biliyorum
Çamoluk otomotiv önünden geçmiş satılık araba ilanı gibi mesaj@Law eski üye. Benden de eski. @Millennium Wizard tanıdığını biliyorum
Lobimiz sizden 1 kişi fazla gözüksün diye Lawla alakalı şeyleri yazdım ilk çıkanı etiketledim deseydin keşke. Neyse inanmış gibi yapayım.@Law eski üye. Benden de eski. @Millennium Wizard tanıdığını biliyorum. Tanıyan başkaları da vardır muhakkak. @cora-san ise destediğini Cora gibi verdiğini söylemişti. Aramızda yok yani. :d.d
Law'cılar kadar has bir fan kitlesi dünyada bulamazsınLawcılar öldü
Lalo son mesajlar sekmesini inceliyor@Lalo bu konudan da ban yemiş.
Law'cılar kadar has bir fan kitlesi dünyada bulamazsın
Law'ı seven adam One Piece'nin ne olduğunu nasıl bir seri olduğunu anlamış adamdır
Burada saygı analizcileri. ter analizcileri panel milimetre kare analizcilerinin nasıl birbirine girdiğini gördü bu gözler.
Tanrı çıktı diye fan değiştiren, tanrı çıkmadı diye fan değiştiren,
Lobiden lobiye girenler, belli olmasın diye nick değiştirenler,
Hala Lawcılar bilmem ne muhabbetleri
Bırakın arkadaşlar, bir gün herkes Law'cı olacak
Law'cılar kadar has bir fan kitlesi dünyada bulamazsın
Law'ı seven adam One Piece'nin ne olduğunu nasıl bir seri olduğunu anlamış adamdır
Burada saygı analizcileri. ter analizcileri panel milimetre kare analizcilerinin nasıl birbirine girdiğini gördü bu gözler.
Tanrı çıktı diye fan değiştiren, tanrı çıkmadı diye fan değiştiren,
Lobiden lobiye girenler, belli olmasın diye nick değiştirenler,
Hala Lawcılar bilmem ne muhabbetleri
Bırakın arkadaşlar, bir gün herkes Law'cı olacak
Yok ben de tanıyorum. Ama benden daha iyi tanıyanı vardır. Law ile özel konuşmuşluğumuzda var. Profilimde mesajıda var. Lawcı olduğunu bildiklerimi etiketledim. Cora'da keza öyle Lawcı.Lobimiz sizden 1 kişi fazla gözüksün diye Lawla alakalı şeyleri yazdım ilk çıkanı etiketledim deseydin keşke. Neyse inanmış gibi yapayım.
E Lobiniz ölmüş dedim iki ceset sürükledin önüme aa bak yaşıyoruz dedin. Ben sana ne diyeyim şimdi ?Yok ben de tanıyorum. Ama benden daha iyi tanıyanı vardır. Law ile özel konuşmuşluğumuzda var. Profilimde mesajıda var. Lawcı olduğunu bildiklerimi etiketledim. Cora'da keza öyle Lawcı.
Hasan Mezarcı da buna benzer bir şey dediydi sankiLaw ile özel konuşmuşluğumuzda var.