Ulaştığın sonucu gören Vayty D@Whitebear D üstad tüm mesajlarını okumadım ama gene tek başına mücadele etmişsin gibi duruyor. Ben böyle adama saygı duyarım. Yardım lazımsa söylemen yeter
Ulaştığın sonucu gören Vayty D@Whitebear D üstad tüm mesajlarını okumadım ama gene tek başına mücadele etmişsin gibi duruyor. Ben böyle adama saygı duyarım. Yardım lazımsa söylemen yeter
Ne alaka lan dedikten sonra videoyu izleyip kahkaha atmak paha biçilemez dsfsfagaaadaRoger vs WB
Şöyle takılmış@Whitebear D üstad tüm mesajlarını okumadım ama gene tek başına mücadele etmişsin gibi duruyor. Ben böyle adama saygı duyarım. Yardım lazımsa söylemen yeter
Şu şakayı nasıl kaptırdık ya fena canım sıkıldıRoger vs WB
Sen sulucu ben kurucu, olsun o kadar.Şu şakayı nasıl kaptırdık ya fena canım sıkıldı
Attığın videoyu izlemezsen böyle olurŞu şakayı nasıl kaptırdık ya fena canım sıkıldı
@Law eski üye. Benden de eski. @Millennium Wizard tanıdığını biliyorum. Tanıyan başkaları da vardır muhakkak. @cora-san ise desteğini Cora gibi verdiğini söylemişti. Aramızda yok yani. Öbür dünyadan alkış tutuyor. Çok dokunaklı bi kere jshjs:d.d