Okumadığı bölümün acısını benim üstümden çıkarıyor Mw üniversitesi okuyormuş adam usta vay arkadaş ya @MontanaKaçan fırsatı değerlendirmece... Oh mis.
Okumadığı bölümün acısını benim üstümden çıkarıyor Mw üniversitesi okuyormuş adam usta vay arkadaş ya @MontanaKaçan fırsatı değerlendirmece... Oh mis.
İkinizin de banlanmasını istemem. Kime saracağız siz gidince. Zaten Allen'ı gönderdiniz maça bir eksik çıkılıyor artık.İstediğini yine veremedik sana. İkimizden biri banlansa rahat edeceksin herhalde.
Okumadığı bölümün acısını benim üstümden çıkarıyor Mw üniversitesi okuyormuş adam usta vay arkadaş ya @Montana
@Whitebear D Şimdi de üniversite mevzusu çıktı başımıza nereden söyledin şunu ya.Okumadığı bölümün acısını benim üstümden çıkarıyor Mw üniversitesi okuyormuş adam usta vay arkadaş ya @Montana
MW üniversitesi işte on numara. Asım Şekip Kaya üniden iyidir.@Whitebear D Şimdi de üniversite mevzusu çıktı başımıza nereden söyledin şunu ya.
Sodex'te bu R yeteneği varken açıkça küfür ettikten sonra modları bile ikna eder banlamamaya.Sabah MW'ye verdiği gazın meyvelerini görüyorsun. İstediğine ulaştı gibi aslında sadece yanlış zaman devir değişmiş ben mod olsam ikiniz de banlıydınız şu an
Valla iyi sardınız cidden hayatımda girmediğim kadar tartışmaya girmişimdir belki de burada.İkinizin de banlanmasını istemem. Kime saracağız siz gidince. Zaten Allen'ı gönderdiniz maça bir eksik çıkılıyor artık.
Yazdığın her şeyi avatarındaki sırıtışla eşleştirerek okuyorumSodex'te bu R yeteneği varken açıkça küfür ettikten sonra modları bile ikna eder banlamamaya.
Ayrıca bu mesajdaki şeytanlığı görmediğimi sanma Usman aga.
İlk R'yi Mw yapmış o söyleminin yanlış anlaşıldığını belirterek. O noktadan sonra uzatmak istemedim bende. Değmez bu meseleler için birbirimize hakaret etmeye.Sodex'te bu R yeteneği varken açıkça küfür ettikten sonra modları bile ikna eder banlamamaya.
Ayrıca bu mesajdaki şeytanlığı görmediğimi sanma Usman aga.
Mezun etmezlerdi beni MW üniversitesinde.MW üniversitesi işte on numara. Asım Şekip Kaya üniden iyidir.