Gördün mü @Dattebayo..!Ciddi anlamda terörist yerine koyduğunu sanmıyorum o kadar da düşman değildir herhalde. Eğer öyleyse benim dediğim abartı kaçmaz yani.
Gördün mü @Dattebayo..!Ciddi anlamda terörist yerine koyduğunu sanmıyorum o kadar da düşman değildir herhalde. Eğer öyleyse benim dediğim abartı kaçmaz yani.
Nereden buldun kahkaha attım.MW Sodex'e sesleniyor:
Eldeki bilgiler uyuşmuyor montajcı adam monti istek parça yapan invi. Sodex invi için savaşmış ön saflarda@Dattebayo..! Usta çok kritik bir bilgi ulaştı tarafıma. Bu @Sodex kardeşimi seni Çizgi film ve Animasyon bölümüne aldırıcaz demişler videoları o yüzden hazırlamış. Diyen kişi belli değil şu an oyun büyük.
@Lalo yine kandırdın bu kaç oldu.Eldeki bilgiler uyuşmuyor montajcı adam monti istek parça yapan invi. Sodex invi için savaşmış ön saflarda
Sapanla taş atmak var RPG ile roket atmak var.Abartmayın o kadar karşılıklı atışıyoruz işte.
Animasyon bölümünü kazanmıştım zaten zamanında ama gitmedim fikir değiştirip. Yanlış bilgi ulaşmış sana.@Dattebayo..! Usta çok kritik bir bilgi ulaştı tarafıma. Bu @Sodex kardeşimi seni Çizgi film ve Animasyon bölümüne aldırıcaz demişler videoları o yüzden hazırlamış. Diyen kişi belli değil şu an oyun büyük.
Kaçan fırsatı değerlendirmece... Oh mis.Animasyon bölümünü kazanmıştım zaten zamanında ama gitmedim fikir değiştirip. Yanlış bilgi ulaşmış sana.
İstediğini yine veremedik sana. İkimizden biri banlansa rahat edeceksin herhalde.Gördün mü @Dattebayo..!
Sabah MW'ye verdiği gazın meyvelerini görüyorsun. İstediğine ulaştı gibi aslında sadece yanlış zaman devir değişmiş ben mod olsam ikiniz de banlıydınız şu anİstediğini yine veremedik sana. İkimizden biri banlansa rahat edeceksin herhalde.