Bana da ABD demiş
Mw esaslı adamdır diye düşünüyordum da yakışmadı bu. Allah düşmanın bile karakterlisini nasip etsin.
Her hurdacı bu kadar zeki bu kadar kurnaz. Çetin ceviz her üyesiNinja gear change
#petrolhead #screamerpipe #turbo #car #carthrottle #boost #squad #overboost #flames #crazy #insane #wickedwww.youtube.com
Bi R yapıyon, bi 5e takıyon oluşan havaya göre. Senin de ayarın yok.
Bambaşka bir teknik kullanıyor.Binbir türlü video hazırlayıp peşine seni seviyorum diyor , romantizm filmine çevirdi burayı.Ninja gear change
#petrolhead #screamerpipe #turbo #car #carthrottle #boost #squad #overboost #flames #crazy #insane #wickedwww.youtube.com
Bi R yapıyon, bi 5e takıyon oluşan havaya göre. Senin de ayarın yok.
Şuna açıklık getireyim @Montana senin hakkında video yapmamı rica etmedi. @II. Invictus daha fazla gelmesini istiyordu o doğru. Ama video fikirlerinin neredeyse hepsi benden çıktı adamların günahını almayalım şimdi.Terörist derken gerçek teröristle karıştırma.Psikolojik terör kapsamına girmiyor mu 3 gün arayla video atmak.Sedat Peker videoları gibi yeni videoda ne gelecek diye diken üstünde bekliyorum.
@II. Invictus satış geldi usta.Şuna açıklık getireyim @Montana senin hakkında video yapmamı rica etmedi. @II. Invictus daha fazla gelmesini istiyordu o doğru. Ama video fikirlerinin neredeyse hepsi benden çıktı adamların günahını almayalım şimdi.
Rakipler kirli oynayınca her türlü belaltı vurunca bende oyunu kurallarına göre oynuyorum başka çarem yok.Yoksa bizim karakterimiz Alpayla olan kapışmalardan hatta Sir Crocodile ile olanlardan bile bellidir.Mw esaslı adamdır diye düşünüyordum da yakışmadı bu. Allah düşmanın bile karakterlisini nasip etsin.
@II. Invictus daha fazla gelmesini istiyordu o doğru.
Ben dürüst adamım o daha çok keyif alıyor gibi Mw videolarından. Yoksa bir video hariç hepsinin fikri bana ait zaten.@II. Invictus satış geldi usta.