Harbiden sevmiyormuş beni şimdi daha iyi anladım. Hakkında video yapmasam bile değişmez bu şuna bak.Ben sana dedim olum beni neden dinlemezsiniz anlamam ki
Harbiden sevmiyormuş beni şimdi daha iyi anladım. Hakkında video yapmasam bile değişmez bu şuna bak.Ben sana dedim olum beni neden dinlemezsiniz anlamam ki
Terörist derken gerçek teröristle karıştırma.Psikolojik terör kapsamına girmiyor mu 3 gün arayla video atmak.Sedat Peker videoları gibi yeni videoda ne gelecek diye diken üstünde bekliyorum.Bir teröriste benzetilmediğim kalmıştı sendeki bu kin çok ayrı seviyedeymiş. Bizde seni seviyoruz aslında diyelim vay arkadaş.
Düşenin dostu olmaz usta , nereden biliyorsun diye sorma.Adam forum tarihindeki en ağır hakarete maruz kaldı dostum bir kaç gün kendi haline bırak, yakışmaz şimdi
Belki de @Büyük Komutan Sakazuki bile onunla bu kadar ağır konuşmamıştır usta.Adam forum tarihindeki en ağır hakarete maruz kaldı dostum bir kaç gün kendi haline bırak, yakışmaz şimdi
Düşenin dostu olmaz usta , nereden biliyorsum diye sorma.
Tiksav övmüş resmen sodexi. Ben böylesini görmedim.Belki de @Büyük Komutan Sakazuki bile onunla bu kadar ağır konuşmamıştır usta.
Mw esaslı adamdır diye düşünüyordum da yakışmadı bu. Allah düşmanın bile karakterlisini nasip etsin.Vaaay R edebiyatına serpiştirilmiş seni seviyorum jokeri.
@Dattebayo..! Çok ağır bir çok şifre içeren bir mesaj geldi. Benim tansiyon kaldırmaz mevzu sana emanet.Mw esaslı adamdır diye düşünüyordum da yakışmadı bu. Allah düşmanın bile karakterlisini nasip etsin.
E sen daha kötüsünü yaptın şimdiMw esaslı adamdır diye düşünüyordum da yakışmadı bu. Allah düşmanın bile karakterlisini nasip etsin.
Valla ortam şu an tam benlik ama sizler de bu değilsiniz o yüzden daha da kırıcı olmadan mevzuyu kapatın bence. Yapılacak olan şey belli MW'ye terörist banı sana destek.Mw esaslı adamdır diye düşünüyordum da yakışmadı bu. Allah düşmanın bile karakterlisini nasip etsin.