Öyle bir şey yaparsa bir daha hayatta öven video yapmam. Sevdiğimden uğraşıyorum zaten küçük gördüğümden değil.Sen bilirsin övmeli videona yorum atarken bile gömecektir seni büyük ihtimalle
Öyle bir şey yaparsa bir daha hayatta öven video yapmam. Sevdiğimden uğraşıyorum zaten küçük gördüğümden değil.Sen bilirsin övmeli videona yorum atarken bile gömecektir seni büyük ihtimalle
Skyla bizim lobi mi yoksa 1v1 mi?Bir tane yapıyorum şuan ara sıcak niyetine bir karşılaşma. Bugün veya yarın paylaşırım herhalde.
Seni hem sevmeyen hem de küçük gören birine karşı bu kadar anlayışlı olman... Eyvallah sodex nurlu çarsınÖyle bir şey yaparsa bir daha hayatta öven video yapmam. Sevdiğimden uğraşıyorum zaten küçük gördüğümden değil.
Usta tanımasam 1. liği alacan diye korkuyorsun diye düşüneceğim.Seni hem sevmeyen hem de küçük gören birine karşı bu kadar anlayışlı olman... Eyvallah sodex nurlu çarsın
Sende sevgi diye diye sürekli veriyorsun odunu.Öyle bir şey yaparsa bir daha hayatta öven video yapmam. Sevdiğimden uğraşıyorum zaten küçük gördüğümden değil.
Beni 1'e koymuyor ya kabullendim iki hafta önce. Her türlü hesap kitap yaptım sodexin orada olması anlamsız yani. Böyle bir nefretin önünde duramamUsta tanımasam 1. liği alacan diye korkuyorsun diye düşüneceğim.
Övgü videosunu yaparken benim iç ses
Yok 1v1 olacak.Skyla bizim lobi mi yoksa 1v1 mi?
@Sodex kaçak dövüşüyor , daha tahrik edici. Tatlı nurlu yüzüyle pc başında edit çakıyor karşıdan laf gelince R yaparak geri çekiliyor. Ama en sıkıntı kısım en sonda da mağdur edebiyatı yapıyor.Beni 1'e koymuyor ya kabullendim iki hafta önce. Her türlü hesap kitap yaptım sodexin orada olması anlamsız yani. Böyle bir nefretin önünde duramam