Seni öven bir video yapmayı da düşünüyorum belki biraz dengelenir o zaman.1 numaradaki yerini sağlamlaştırdın gelecek seçim dönemine kadar Dattenin oy oranı seni biraz zor geçer.
Seni öven bir video yapmayı da düşünüyorum belki biraz dengelenir o zaman.1 numaradaki yerini sağlamlaştırdın gelecek seçim dönemine kadar Dattenin oy oranı seni biraz zor geçer.
Yalandan övsen de bir numara sensin gerçekleri konuşsan da. Ben gerçeklerden devam et derimSeni öven bir video yapmayı da düşünüyorum belki biraz dengelenir o zaman.
Reis sen onu geç de şu vs videosuna bir tane video patlatsana artık :SSeni öven bir video yapmayı da düşünüyorum belki biraz dengelenir o zaman.
@Dattebayo..! ile birincilik yarışı içerisinde onlar, bomba kime patlayacak hesabı. Denge lazım.
Adamla baya uğraştım şimdi o da sitem etmekte haklı. Bana kalsa devam ederim tabi bizde içerik bitmez.Yalandan övsen de bir numara sensin gerçekleri konuşsan da. Ben gerçeklerden devam et derim
Bunu her dediğinde 2 video daha patlatıyon lanAdamla baya uğraştım şimdi o da sitem etmekte haklı. Bana kalsa devam ederim tabi bizde içerik bitmez.
Tanrılar kurban istiyor diyorsun yani...@Dattebayo..! ile birincilik yarışı içerisinde onlar, bomba kime patlayacak hesabı. Denge lazım.
Sen bilirsin övmeli videona yorum atarken bile gömecektir seni büyük ihtimalleAdamla baya uğraştım şimdi o da sitem etmekte haklı. Bana kalsa devam ederim tabi bizde içerik bitmez.
Bir tane yapıyorum şuan ara sıcak niyetine bir karşılaşma. Bugün veya yarın paylaşırım herhalde.Reis sen onu geç de şu vs videosuna bir tane video patlatsana artık :S