Oha bu yesil adam... vay be anilarim canlandi. Dur kaydedeyim bir ara arayip bulamamistim sksksksYanlış anlama kral işin gırgırndayız biliyorsun. Yoksa senle bir alıp veremediğim yok.
Oha bu yesil adam... vay be anilarim canlandi. Dur kaydedeyim bir ara arayip bulamamistim sksksksYanlış anlama kral işin gırgırndayız biliyorsun. Yoksa senle bir alıp veremediğim yok.
Artık sana lazım olacağını sanmıyorum tommyOha bu yesil adam... vay be anilarim canlandi. Dur kaydedeyim bir ara arayip bulamamistim sksksks
Niye Dattem... Zoro'dan uzaklastik diye... yesil olan her seyi biraktik mi yani. Yikalim artik bu tabulari lutfen...Artık sana lazım olacağını sanmıyorum tommy
Başka bi konuda yazdığın yoktu hangi muhabbette fitneyi salmak için bunu kullanacan ondan dedimNiye Dattem... Zoro'dan uzaklastik diye... yesil olan her seyi biraktik mi yani. Yikalim artik bu tabulari lutfen...
Değilim rahat ol ama bu yamuk yumuk tipleme çizme işine sokarlarsa beni kan çıkar
Arada bir karizma çökmüş ama genel olarak doğru
Üstü çıplak bir foto vardı arada o karizmayı yükseltmiş.Arada bir karizma çökmüş ama genel olarak doğru
Ahaahahsbshshhaajsj