Arada ayarım kaçıyor ama genelde bu düzeyde giderim Teşekkür ederim.güzel eleştiri olmuş bu sefer
Arada ayarım kaçıyor ama genelde bu düzeyde giderim Teşekkür ederim.güzel eleştiri olmuş bu sefer
@ch3rlo ‘dan kapacan övgüyü yine.Arada ayarım kaçıyor ama genelde bu düzeyde giderim Teşekkür ederim.
Dün seviyeli bir noktada bitirmiştik onla atışmayı. Yine başlayacaksak benim cephane toplamam lazım@ch3rlo ‘dan kapacan övgüyü yine.
Adam seni övdü la ne sataşması. Şeytanlık falan dedi diye ters anlamışsın sen. Datte’ye deseler göğsü kubarır.Dün seviyeli bir noktada bitirmiştik onla atışmayı. Yine başlayacaksak benim cephane toplamam lazım
Hurdacılar olarak hesabı alman usulü ödemişizdir.
Sky bizim en büyük hater oldu ya adama ne yaptıysak bilmeden. Sabah akşam bizi bitirmeye çalışıyor.Hurdacılar olarak hesabı alman usulü ödemişizdir.
Skywalker: lobiyi dağıttık len...
Ben dağıttık demiyorum dağıldılar diyorum lütfen amaHurdacılar olarak hesabı alman usulü ödemişizdir.
Skywalker: lobiyi dağıttık len...
Kırmızı çizgime dokandınız. ( Şaka tabi )Sky bizim en büyük hater oldu ya adama ne yaptıysak bilmeden. Sabah akşam bizi bitirmeye çalışıyor.
Adam seni övdü la ne sataşması. Şeytanlık falan dedi diye ters anlamışsın sen. Datte’ye deseler göğsü kubarır.