@Millennium Wizard konusunda henüz ponçik bir saf iken @Montana yı uyandıran bendim 61siz Mwnin foyalarını bir bir saymıştım da ilk başta inanmamıştı. Zamanla kendi gibi başkaları da yanmasın diye mwnin yakasına yapıştı bırakmıyor
@Millennium Wizard konusunda henüz ponçik bir saf iken @Montana yı uyandıran bendim 61siz Mwnin foyalarını bir bir saymıştım da ilk başta inanmamıştı. Zamanla kendi gibi başkaları da yanmasın diye mwnin yakasına yapıştı bırakmıyor
Misilleme çalısmalarına başladık inlerine gireceğiz rahat ol usta@Millennium Wizard konusunda henüz ponçik bir saf iken @Montana yı uyandıran bendim 61siz Mwnin foyalarını bir bir saymıştım da ilk başta inanmamıştı. Zamanla kendi gibi başkaları da yanmasın diye mwnin yakasına yapıştı bırakmıyor
Bu bana attığı iftiralarının sebebi olamaz ama Ortada gırgır geçilecek bir durum varsa ben kendimle dahil dalgamı geçerim ama iftira atmadan.@Millennium Wizard konusunda henüz ponçik bir saf iken @Montana yı uyandıran bendim 61siz Mwnin foyalarını bir bir saymıştım da ilk başta inanmamıştı. Zamanla kendi gibi başkaları da yanmasın diye mwnin yakasına yapıştı bırakmıyor
Bekliyorum, kalkanlar hazırMisilleme çalısmalarına başladık inlerine gireceğiz rahat ol usta
Latifeden kesesi mübalağa gelir sesi tadındadır onlar ya. Hem sana iftira atmaya gerek yok, 61i satan birine daha ağır ne suçlama yapılabilir ha uşağım de onu bağa?Bu bana attığı iftiralarının sebebi olamaz ama Ortada gırgır geçilecek bir durum varsa ben kendimle dahil dalgamı geçerim ama iftira atmadan.
Bekliyorum, kalkanlar hazır
Crocodile fanı var da benim kadar aktif değiller diyelim. Onun dışında o şakaları bir nevi onların şuan avuntusu oldu desek daha doğru olur. Onun dışında sen zaten bahane bulursun yapıp yapmadığın şeylere böyle. Alıştık senin bu hallerine...@Sir Crocodile Artık komikliği kaçan çaycı şakalarını 5000. kez yapanlar için elimde çok güzel bir şablon foto vardı. Ama şakaya gülmeyecek 4 tane croco fanı lazımdı. Düşündüm düşündüm...sitedeki tek croco fanı sen olduğun için capsi yapamadım :s :s :s :s
Doktor senden şüphelenmeye başladım sahte falan olmayasın?Latifeden kesesi mübalağa gelir sesi tadındadır onlar ya. Hem sana iftira atmaya gerek yok, 61i satan birine daha ağır ne suçlama yapılabilir ha uşağım de onu bağa?
İyi güldürdün yav eline sağlık