Benim için Amiral reis.Bundan sonra büyük amiral Shinji Aramaki fanıyımO adam Amiral mi acaba?
Benim için Amiral reis.Bundan sonra büyük amiral Shinji Aramaki fanıyımO adam Amiral mi acaba?
O da biliyor Akainu reisin buyuklugunu ki boyle bir iddia altina girip olayi resmilestirmeye calisiyor,Aga ortada iddia falan yok adam kendi kendine totem yapmış fener yenerse yıl sonuna kadar Akainu fanıyım diye şimdi yine kendi kendine ömür boyu Aramaki övecem diyor
Konuyu bi gözden geçir bi ara üstat Benim öveceğim aramaki sizinkiyle aynı olmayabilirsimdi artik ozgur bir @Headhunter var; omur boyunca Kara kilic ustasi Aramaki ovecek
@Kuroro kendini mi banlatmis?İlk önce Montana kendini banlattı 1 ay devrimcilerle ben tek başıma uğraştım. İkincide ben kendimi banlattım Kuroro 1 ay devrimcilerle uğraştı. Şimdide kuroro kendini banlattı yine bana kaldı. Fazladan mesai yapıyoruz ben bu işte çalışmam arkadaş.
Oğuzhan Alpdoğan - Fabrika'da Mesaiye Kalmak
youtube.com
O Shinji Aramaki denen adamdan bahsediyormuş onu övecekmiş Yahu bizden niye korksun ne varmış bizde korkulacak.Adam bizi şu şekil korkunç yapmaya çalışıyorO da biliyor Akainu reisin buyuklugunu ki boyle bir iddia altina girip olayi resmilestirmeye calisiyor,
Adam sizden korktugu icin Amiral ovemiyordu,
simdi artik ozgur bir @Headhunter var; omur boyunca Kara kilic ustasi Aramaki ovecek
Planlarım tıkır tıkır işledi.Geçmişte bir noktada bu konu ölüyken iyi bir zamanlamayla hortlatmıştım.Korsanfan Caps konusu kapatılsın böyle giderse üye kalmayacak
@RedTeroR ‘ün aslında bu mesajda demek istediği…Bir linç kampanyası yap bakalım belki becerebilirsin
Gitmesine cidden uzuldum, ayni boyle olduk