Reis o zaman sadece Aramaki olsun o zaman anlaştık mı ?Fujitora'yı @Skywalker @Büyük Korsan Kaidou @Lucky Luke de över. Önemli olan Kizaru ve Aramaki gibi fazla sevilmeyen adamları övmen.
Reis o zaman sadece Aramaki olsun o zaman anlaştık mı ?Fujitora'yı @Skywalker @Büyük Korsan Kaidou @Lucky Luke de över. Önemli olan Kizaru ve Aramaki gibi fazla sevilmeyen adamları övmen.
Kara kılıç ustası Aramaki'yi övmek beyaz kılıçlı karakterleri gömmeyi gerektirir ama. Bunu yapabilecek misin reis?Reis o zaman sadece Aramaki olsun o zaman anlaştık mı ?
Çok güzel aramaki överim reis sen merak etme sen anlaştık mı onu söyle yeterKara kılıç ustası Aramaki'yi övmek beyaz kılıçlı karakterleri gömmeyi gerektirir ama. Bunu yapabilecek misin reis?
Kılıç karartmanın eski havası kalmadı Karasakal taşıdığı 3 altı patları da karartmış yetmemiş kendisini de karartmış normalde beyazmış.Kara kılıç ustası Aramaki'yi övmek beyaz kılıçlı karakterleri gömmeyi gerektirir ama. Bunu yapabilecek misin reis?
1 yıl Sakazuki övmek yerine tüm zamanlı Aramaki öveceksin yani. İddiayı bilmiyorum ama benim dememle olacaksa ben okeyim. Kara kılıç lobisine hoş geldin dostum.Çok güzel aramaki överim reis sen merak etme sen anlaştık mı onu söyle yeter
Sonsuza kadar da överiz reis farketmezSonsuza kadar demişsin ama.