Senin yüzsüzlük:Dragona o kadar salladıktan sonra @Skywalker ve @Büyük Korsan Kaidou 'ya devrimci lobisine girebilir miyim diye sorunca geçmişteki mesajlarımı bana gösteriyorlar.
Senin yüzsüzlük:Dragona o kadar salladıktan sonra @Skywalker ve @Büyük Korsan Kaidou 'ya devrimci lobisine girebilir miyim diye sorunca geçmişteki mesajlarımı bana gösteriyorlar.
Ulan gidipte hakana mı yapıştırdın yüzümü ? bari Hasan veya Nihat Altınkaya gibi efendi yarışmacılara yapıştırsaydın
Ulan gidipte hakana mı yapıştırdın yüzümü ? bari Hasan veya Nihat Altınkaya gibi efendi yarışmacılara yapıştırsaydın
Kafacı diyorlar namına. Gözlerinden ateş saçmasına karşı tedbir alınması lazım acilen.Kim o adam abi isim verebilir misin rica etsem
Hem dragonculuk yapacaksın hem de ginnyye saydırdım tepki aldım diye benim lobiyle alakam yok diye bizi kandırmaya çalışacaksın biz de bunu yiyeceğiz mi sandın lukur lukurum? görürsem söylerim.Alakam olmayan karakterlere bile yazdınız beni şimdi alakam olan sevdiğim karakterlere bile lafı çevirme diyorsunuz gerçekten çok değişik durumlardasınız
Sen dur hele şerbetçi. Fenercilik etmişsin diye duydum. Meşgulüm ama unutmadım bunuAynı şeyi söyleşip nasıl anlaşamıyorsun adamla
Kafacı diyorlar namına. Gözlerinden ateş saçmasına karşı tedbir alınması lazım acilen.
Daha etmedi ama etmezse kendi kaybeder.Benim gibi objektif bir Akainu fanı başka yerde bulamaz çünkü@sensey seni lobiye kabul etti mi @Headhunter
Anla işte nasıl adamlarla uğraşıyoruz.2 aydır Dragoncularla kapışmaktan ciğerim soldu bu gün şakasına profili dragon fotoğrafı yaptım sağdan soldan dragon haterları damladı.
Yani Hedef Ben Miyim Tayfun Ben Bir Deneme Tahtası Mıyım #shorts
Yani Hedef Ben Miyim Tayfun Ben Bir Deneme Tahtası Mıyım #shortsyoutube.com
Yapıyorsak bir sebebi var. İpucu verdim ses etme es et.Sen dur hele şerbetçi. Fenercilik etmişsin diye duydum. Meşgulüm ama unutmadım bunu
1 yıl sonra görüşmek üzere şimdilik ocak dışısın alınmış büyük riskler büyük sonuçlar doğururResmi olarak artık yıl sonuna kadar Akainu fanıyım.Herkese geçmiş olsun