Bozacıları kast ediyor @Lucky LukeNeyseki caps konusu müdavimlerinin hepsi şahit
Bozacıları kast ediyor @Lucky LukeNeyseki caps konusu müdavimlerinin hepsi şahit
Dragoncuların ne ayak olduğu vicdan sahibi herkesin malumu. demin sesin gür çıkıyordu ben onu kendim dedim derken köşeye sıkışınca başka bahanelere sarılıyorsun. Biraz daha fazlasını beklerdim bu kadar çabuk çözülmeyinAynen şahit yalanınız Devrimciler lobisi yerine Dragoncular lobisi demenden bile belli ama neyse yüzünüze vurmayalım dedim ama zorluyorsunuz insanı
Lucky Luke, @Kuroro rp'si yapıyor sanırımŞu kısmı kendinize nasıl yazdınız ben anlamadım.Ben bunu Dragonculardan değilim olarak demedim tüm lobiler için geçerli olarak söyledim.Hiçbir lobiyle ilgim yok çoğu karakteri severim o yüzden tek lobiye aidiyet beslemem.Bunun sizinle bir alakası yok kendinize pay biçmeyin
Bu yorumu okurken @Kuroro ile ben.Şu kısmı kendinize nasıl yazdınız ben anlamadım.Ben bunu Dragonculardan değilim olarak demedim tüm lobiler için geçerli olarak söyledim.Hiçbir lobiyle ilgim yok çoğu karakteri severim o yüzden tek lobiye aidiyet beslemem.Bunun sizinle bir alakası yok kendinize pay biçmeyin
Ben onu kendim dedim zaten neyden köşeye sıkışmışım reis? Dediğim şey zaten belli ben devrim lobisinde değilim ama Dragonu severim dedim bunu diğer tüm lobiler içinde söyledim.Daha fazla neyi bekliyorsun söyle bilelimDragoncuların ne ayak olduğu vicdan sahibi herkesin malumu. demin sesin gür çıkıyordu ben onu kendim dedim derken köşeye sıkışınca başka bahanelere sarılıyorsun. Biraz daha fazlasını beklerdim bu kadar çabuk çözülmeyin
Devrim lobisiyle hiç alakan olmadı zaten dragoncu, lafı çevirme şimdiBen onu kendim dedim zaten neyden köşeye sıkışmışım reis? Dediğim şey zaten belli ben devrim lobisinde değilim ama Dragonu severim dedim bunu diğer tüm lobiler içinde söyledim.Daha fazla neyi bekliyorsun söyle bilelim
Kim o adam abi isim verebilir misin rica etsemBu arada @sensey feneri bahane edip aranıza adam sokuyorlar. Aman dikkat!
Alakam olmayan karakterlere bile yazdınız beni şimdi alakam olan sevdiğim karakterlere bile lafı çevirme diyorsunuz gerçekten çok değişik durumlardasınızDevrim lobisiyle hiç alakan olmadı zaten dragoncu, lafı çevirme şimdi
Aynı şeyi söyleşip nasıl anlaşamıyorsun adamlaDevrim lobisiyle hiç alakan olmadı zaten dragoncu, lafı çevirme şimdi