Sakazuki konusuna bakAkainu övdüğü zaman (?) anlayacakmışız, bekliyoruz.
Sakazuki konusuna bakAkainu övdüğü zaman (?) anlayacakmışız, bekliyoruz.
Yeni mi fark ettin la
Kaç gündür duruyo la o avatarYeni mi fark ettin la
Sen Mike avatarı koyduğundan beri üstüne bir ton yazıştık la senle. Anlamışsındır sandım.Kaç gündür duruyo la o avatar
Oha lan hiç farketmedim aw. Ama yakışmış tabi sonuçta ben varım avatardaSen Mike avatarı koyduğundan beri üstüne bir ton yazıştık la senle. Anlamışsındır sandım.
Yeni lobi yok la Sadece Akainu fanıyım yıl sonuna kadar.Sözleşmede herhangi bir lobiye dahil olacağımı belirten bir madde yok
Yıl sonuna kadar takımdan ayrı düz koşulara devam o zaman reis her amiral gömdüğümde sağıma soluma bakamam ben. Kendi kendine nasıl dalaşıp bu zulmü yaptın hala anlayamıyorum. Hani iddia kaybetsen neyse diyeceğim amaYeni lobi yok la Sadece Akainu fanıyım yıl sonuna kadar.Sözleşmede herhangi bir lobiye dahil olacağımı belirten bir madde yok
Diğer amirallerin 7 sülalesine gömmeme engelleyecek bir şey olmadığını biliyorsun deme Sadece yıl sonuna kadar objektif bir Akainu fanı olacağım o kadarYıl sonuna kadar takımdan ayrı düz koşulara devam o zaman reis her amiral gömdüğümde sağıma soluma bakamam ben. Kendi kendine nasıl dalaşıp bu zulmü yaptın hala anlayamıyorum. Hani iddia kaybetsen neyse diyeceğim ama