Küçük oynayınca kazanamıyorum büyük oynayayım dedim bu sefer tuttu Fener 40 yıl sonra yüzümü güldürdü ama bedeli ağır olduYıl sonu ne yahu insan 1-2 hafta yapar.Ben olsam safa yatardım kimse görmemiştir dediğini bile
Küçük oynayınca kazanamıyorum büyük oynayayım dedim bu sefer tuttu Fener 40 yıl sonra yüzümü güldürdü ama bedeli ağır olduYıl sonu ne yahu insan 1-2 hafta yapar.Ben olsam safa yatardım kimse görmemiştir dediğini bile
Aga büyük falan oynamadın bu maçı alırsak ve şampiyon olursak diyecektin sen şimdi bi maç aldın haftaya şampiyon olamazsan bi anlamı yok sene sonuna kadar Akainu fanı olunca bi maç için dolandırılmış hissetmez misin böyle olursaKüçük oynayınca kazanamıyorum büyük oynayayım dedim bu sefer tuttu Fener 40 yıl sonra yüzümü güldürdü ama bedeli ağır oldu
Lan düşman fanı olan sensin. Sen olsan küfrederdin.
Fener için değer reis (tek maç için olsa bile)Aga büyük falan oynamadın bu maçı alırsak ve şampiyon olursak diyecektin sen şimdi bi maç aldın haftaya şampiyon olamazsan bi anlamı yok sene sonuna kadar Akainu fanı olunca bi maç için dolandırılmış hissetmez misin böyle olursa
La fener kazansın diye totem yaptık onun sonucunda düşman fanı olmak zorunda kaldım.Ben çok mu meraklıyım la Akainu fanı olmaya xd.Sende hemen Ocak dışı etmeye başladın zor duruma düşmüş lobidaşını.Lan düşman fanı olan sensin. Sen olsan küfrederdin.
Eski mesajlarını göstertme bana. Ya Akainu ya da Devrimciler kardeş seçim senin. Biz itmedik sen seçtin bu yolu.La fener kazansın diye totem yaptık onun sonucunda düşman fanı olmak zorunda kaldım.Ben çok mu meraklıyım la Akainu fanı olmaya xd.Sende hemen Ocak dışı etmeye başladın zor duruma düşmüş lobidaşını.
Resmi olarak artık yıl sonuna kadar Akainu fanıyım.Herkese geçmiş olsun