Gör @Lucky Luke gör kimlerle aynı saftasın Gerçi dragoncu olmak da yeterince kötü zaten@carpe d. em aldın mı cevabı, Luk da bizden Nikacı o da
Gör @Lucky Luke gör kimlerle aynı saftasın Gerçi dragoncu olmak da yeterince kötü zaten@carpe d. em aldın mı cevabı, Luk da bizden Nikacı o da
Hadi beyler kolaylik olsun,ben bunu kullaniyorum.Usta yine bünyede şu etkiyi yaratan capslerinden birini atmışsın
Devrimcileri sahiplenmeyip sadece Dragon fanı olanlar tam liste;Devrimcileri sahiplenmeyip sadece Dragon fanı olanlar var.
Hadi beyler kolaylik olsun,ben bunu kullaniyorum.
Meme Generator - Imgflip
Insanely fast, mobile-friendly meme generator. Caption memes or upload your own images to make custom memesimgflip.com
Kim var ki öyle ?Devrimcileri sahiplenmeyip sadece Dragon fanı olanlar var.
Yok hocam, bu amiralciler hayal görüyor, biz şaka zannediyorduk ama gerçek çıktı,Kim var ki öyle ?
Yok hocam, bu amiralciler hayal görüyor, biz şaka zannediyorduk ama gerçek çıktı,
Birilerinin sadece Devrimci Lideri Dragon’u savunup diğer devrimcileri savunmadığını iddia eden, her lobiye girip girip çıkan, herkesi farklı lobilerde hayal eden, kutsal köpeği amiralleri halk kahramanı zanneden amiralciler;