Ginnyye söven dragonculardan hayır bekleme.Devrimcileri sahiplenmeyip sadece Dragon fanı olanlar var.
Ginnyye söven dragonculardan hayır bekleme.Devrimcileri sahiplenmeyip sadece Dragon fanı olanlar var.
doğruysa yanlış yoldalar.Devrimcileri sahiplenmeyip sadece Dragon fanı olanlar var.
Ginnyye söven dragonculardan hayır bekleme.
doğruysa yanlış yoldalar.
Söven bi ben varım ve Dragon veya Devrimcilerin lobisinde değilim senin gibi ortada dolanıyorum işteGinnyye söven dragonculardan hayır bekleme.
Bizi dragoncu olmadığına mı ikna etmeye çalışıyorsun şimdi şansı kapıyı kıranım?Söven bi ben varım ve Dragon veya Devrimcilerin lobisinde değilim senin gibi ortada dolanıyorum işte
Her sevdiğim karakteri üzerime etiketleyeceksen liste çok uzun olurBizi dragoncu olmadığına mı ikna etmeye çalışıyorsun şimdi şansı kapıyı kıranım?
Bir ginnyyi kumayı vs sevemedim diyorsun yaniHer sevdiğim karakteri üzerime etiketleyeceksen liste çok uzun olur
SaturnHer sevdiğim karakteri üzerime etiketleyeceksen liste çok uzun olur
Alakası yok Kumayı severim Ginny sonradan çıktı zaten ama severim yinede.Sanki anasına falan sövdük Allah belanı versin mi dedik komutanları bi şekilde salaklık yapıp kendini yakalatmışlar dedikBir ginnyyi kumayı vs sevemedim diyorsun yani