Sizi vuracam artık yeter lan bu kadarı hakarete girer
Ciddiyim ama bu kadarı fazla üzerime çok kişisel geliniyor korsanfan caps olmaktan çıktı konu benim konum oldu resmen,şu capslerin küfürden ne farkı var :S
Gelip bize sallıyon sen, biz de karşılık veriyoruz. Elimiz bağlı oturalım mı?Ciddiyim ama bu kadarı fazla üzerime çok kişisel geliniyor korsanfan caps olmaktan çıktı konu benim konum oldu resmen,şu capslerin küfürden ne farkı var :S
Sen yeter ki üzülme Uzun süre sana dokunmayacam...Ciddiyim ama bu kadarı fazla üzerime çok kişisel geliniyor korsanfan caps olmaktan çıktı konu benim konum oldu resmen,şu capslerin küfürden ne farkı var :S
Sen şaka kaldırdığın için yapılıyordu reis. Son noktaya geldi diyorsan fazlası hakkına girmek olur.Ciddiyim ama bu kadarı fazla üzerime çok kişisel geliniyor korsanfan caps olmaktan çıktı konu benim konum oldu resmen,şu capslerin küfürden ne farkı var :S
Foruma ara veriyorum biraz yazmayayım diyorum ama okumak için giriş yapmak lazım bazı konuları giriyorum bir bakıyorum sizden 5 tane etiket karşılık verince de salladı mı oluyor. Neyse zaten tek adama caps yapıyorsunuz kişisel vurma Zoro-Dof ne koyarsanız koyun onun dışında şahsi girmeyin zaten tetikte bekleyenler var…Gelip bize sallıyon sen, biz de karşılık veriyoruz. Elimiz bağlı oturalım mı?
Bu tavra sakinleşemem ancak bilenirim.Sen yeter ki üzülme Uzun süre sana dokunmayacam...
Haklısın.Seni kırmam istemem o yüzden uzun süre yapmayacağım.Ağır tahrik(hunharca Zoro övmek) olursa yaparım.Foruma ara veriyorum biraz yazmayayım diyorum ama okumak için giriş yapmak lazım bazı konuları giriyorum bir bakıyorum sizden 5 tane etiket karşılık verince de salladı mı oluyor. Neyse zaten tek adama caps yapıyorsunuz kişisel vurma Zoro-Dof ne koyarsanız koyun onun dışında şahsi girmeyin zaten tetikte bekleyenler var…
Bu tavra sakinleşemem ancak bilenirim.