Olay ne bilmiyorum ama @Mihawk kindardır. Sitedeki her karaktere sallıyorum adam hala zamanında Mihawk'a salladım diye ağlıyor :s@Kenny McCormick ne zamandır gelmiyordu
Garantici @Skywalker espirisi gelmiyor ne zamandır diyordum ama senin Mihawk’a sallayacağın varmış?Olay ne bilmiyorum ama @Mihawk kindardır. Sitedeki her karaktere sallıyorum adam hala zamanında Mihawk'a salladım diye ağlıyor :s
3-4 bölümdür resimlere bakıp geçiyorum bölüm yorumlarına bakmadım hiç. @Skywalker hala mı garanticilik yapıyor?Garantici @Skywalker espirisi gelmiyor ne zamandır diyordum ama senin Mihawk’a sallayacağın varmış?
@Skywalker'ın bankası.Garantici @Skywalker espirisi gelmiyor ne zamandır diyordum ama senin Mihawk’a sallayacağın varmış?
İki zahmet edip alıntılandığın konudaki mesajları oku kardeşim sana anlatmakla mı uğraşacağız.3-4 bölümdür resimlere bakıp geçiyorum bölüm yorumlarına bakmadım hiç. @Skywalker hala mı garanticilik yapıyor?
Reisin herhangi bir konuda kafa açma seviyesi@Whitebear D ile tartışan herhangi bir üyenin iki mesaj sonra geldiği kıvam
Eyvallah hocam onore oldum.@Büyük Komutan Sakazuki (Tikveş) sola koyarsam tek çeker herkesi o yüzden haksız rekabet olur. Adam Shanks’ın adını duyunca şöyle oluyor