Kuroro kazık atmaz boşuna heveslenmeyin.Bu büyük kazık sonrası keyiflenmenize gülüyoruz işte biz de
Kuroro kazık atmaz boşuna heveslenmeyin.Bu büyük kazık sonrası keyiflenmenize gülüyoruz işte biz de
Reis canı sıkılınca kazık da atar ya onu çok şey etme de sen ne ara amiralcilerin arasına sızdın sodexim full codexim? Lobiye esas suikasti sen mi yapacaksın?Kuroro kazık atmaz boşuna heveslenmeyin.
Bunu yapmayacaktım ama yazışmayı bitirmek için bu gerekliydi.Kuroro kazık atmaz boşuna heveslenmeyin.
Öncesi ve sonrası dönen muhabbeti okusan yeter.Kendisiyle büyük çelişti, @Kuroro da suçluyu savunuyor. Kendiyle omuz omuza çarpışan adama karşı onu savunuyor. Garling lobisinden çıkışım gerçekleşebilir.
Aralarına sızma yok cane zaten lobideydim bayadır.Reis canı sıkılınca kazık da atar ya onu çok şey etme de sen ne ara amiralcilerin arasına sızdın sodexim full codexim? Lobiye esas suikasti sen mi yapacaksın?
Bu olay sonrası bile Kuroro medeni bir açıklama yapmıştı. Montana ile aralarında bir sorun olmadığını belirtmişti. Hikaye mutlu sonla bitti.Bunu yapmayacaktım ama yazışmayı bitirmek için bu gerekliydi.
Öncesi ve sonrası dönen muhabbeti okusan yeter.
O kadar sallamanın ardından yapılan R çok medeniceydi.Bu olay sonrası bile Kuroro medeni bir açıklama yapmıştı. Montana ile aralarında bir sorun olmadığını belirtmişti. Hikaye mutlu sonla bitti.
Aralarına sızma yok cane zaten lobideydim bayadır.
@Sodex eşantiyon gibi anlamadım hem paralel yapılanma devrimcisi oluyor hem kutsalcı hem amiralci nedense hepsi @Kuroro ile bağlantılı şüpheliReis canı sıkılınca kazık da atar ya onu çok şey etme de sen ne ara amiralcilerin arasına sızdın sodexim full codexim? Lobiye esas suikasti sen mi yapacaksın?
@Sodex Temsili değil@Sodex eşantiyon gibi anlamadım hem paralel yapılanma devrimcisi oluyor hem kutsalcı hem amiralci nedense hepsi @Kuroro ile bağlantılı şüpheli
Sedat Peker reis şüphelendi mi?
youtube.com
@Millennium Wizard ortalıkta görünmeyince zinde kalayım diye her kavgaya giriyor reis.@Sodex eşantiyon gibi anlamadım hem paralel yapılanma devrimcisi oluyor hem kutsalcı hem amiralci nedense hepsi @Kuroro ile bağlantılı şüpheli
Sedat Peker reis şüphelendi mi?
youtube.com