Ya bırak, resmen adama göz dağı vermişsinOkumadın değil mi? eskiden amirallere saydıran o idi ben hala saydırıyorum.
Ya bırak, resmen adama göz dağı vermişsinOkumadın değil mi? eskiden amirallere saydıran o idi ben hala saydırıyorum.
Adam eskiden "Harun geldiniz Karun oldunuz." misali sizin amirallere sallıyordu şimdi amiral övüyor. Tabi konuşulur Büyüklükten değil çelişkiden konuşuyoruz@Kuroro'nun amiral lobisine geçmesi o kadar ses getirdi ki son 30 sayfadır sırf bu konuşuluyor. Bizim lobinin büyüklüğü.
Kizaru için Egghead'in en iyi işlenen karakteri oldu diyordu bu mu sallamak?Adam eskiden "Harun geldiniz Karun oldunuz." misali sizin amirallere sallıyordu şimdi amiral övüyor. Tabi konuşulur Büyüklükten değil çelişkiden konuşuyoruz
Adama amiralci deyince hakaret kabul ediyordu hatırlıyor musun? Ha eğer ezelden beri amiralci idiyse de onca zaman aksini iddia ederek yine çelişki içindeydiKizaru için Egghead'in en iyi işlenen karakteri oldu diyordu bu mu sallamak?
Favori karakterleri değildi ama sizin kadar amirallerden nefret eden bir profil çizmiyordu, yeri gelince destek oluyordu hatta. Çok çelişki göremiyorum ben.Adama amiralci deyince hakaret kabul ediyordu hatırlıyor musun? Ha eğer ezelden beri amiralci idiyse de onca zaman aksini iddia ederek yine çelişki içindeydi
Favori karakterleri değildi ama sizin kadar amirallerden nefret eden bir profil çizmiyordu, yeri gelince destek oluyordu hatta. Çok çelişki göremiyorum ben.
Büyük transfer yaptık konuşulması normal tabi. Keyfimiz şöyle yerine geldi bu gelişme sonrası.
Bu büyük kazık sonrası keyiflenmenize gülüyoruz işte biz deBüyük transfer yaptık konuşulması normal tabi. Keyfimiz şöyle yerine geldi bu gelişme sonrası.