Spotify gelir mi
Efsane olmuş, biz Doffy sama lobisi sessizlik içinde muhteşem dönecek olan Doffy sama hazretlerini bekliyoruz. O muhteşem gün geldiğin de … Herkes haddini bilecek. Bayıldım ya snddndjdjNe zamandır bunu yapmak istiyordum, aklımda ki gibi bir video bulamıyordum.
Yazmak istediklerimi şarkıya dökerek video yapmakmış nasip olan. :dd.d
@Millennium Wizard @II. Invictus Kim En Dofçu? Kararı Dof veriyor. Sürpriz sonlu. @Wataame Daisuki
Çokça topuğuma sıktığım oldu artık hayırlısı :dd.d @Sodex ile takındığımız halKara listemde hızla yükselmektesin yeni Sodex olmak istiyorsun anlaşılan.
Dimi. Cuk oldu bence de. Dof dönene kadar lobi emin ellerde korunuyor artık.Efsane olmuş, biz Doffy sama lobisi sessizlik içinde muhteşem dönecek olan Doffy sama hazretlerini bekliyoruz. O muhteşem gün geldiğin de … Herkes haddini bilecek. Bayıldım ya snddndjdj
Kaç para verdin cerraha bu videoyu yapması için.Efsane olmuş, biz Doffy sama lobisi sessizlik içinde muhteşem dönecek olan Doffy sama hazretlerini bekliyoruz. O muhteşem gün geldiğin de … Herkes haddini bilecek. Bayıldım ya snddndjdj
O su sonra çok sıcak olur yalnız kaynar kazanlara düşersin uyarmadı deme.Çokça topuğuma sıktığım oldu artık hayırlısı :dd.d @Sodex ile takındığımız hal
Dimi. Cuk oldu bence de. Dof dönene kadar lobi emin ellerde korunuyor artık.
Bir Sodex kolay yetişmiyor ama Cerrah umut vadediyor.Kara listemde hızla yükselmektesin yeni Sodex olmak istiyorsun anlaşılan.
Evet potansiyel var belki şöyle olabilir ilerde ben ve sen gibiBir Sodex kolay yetişmiyor ama Cerrah umut vadediyor.
Bir Sodex kolay yetişmiyor ama Cerrah umut vadediyor.
Çekirdekten yetişiyorum. Sizlerle kıyaslandığında ele su dökemem yine ama iyi kötü bir yerlere varırız yine. :d.ddEvet potansiyel var belki şöyle olabilir ilerde ben ve sen gibi