Aradığım böyle bir şey değildi ama denk gelmişken de kaçırmak istemedim. @MD. Teach 'in elindeyken KarasakalBence @MD. Teach Karasakal'ı kendisinden başka kimse sevmesin diye bilerek gömüyor.
Aradığım böyle bir şey değildi ama denk gelmişken de kaçırmak istemedim. @MD. Teach 'in elindeyken KarasakalBence @MD. Teach Karasakal'ı kendisinden başka kimse sevmesin diye bilerek gömüyor.
Spotifyde ki çoğu şarkıyı eler bu.Akainu için de bir parça yapmasak olmazdı
Ücreti çokmuş.Sevdiğiniz karakter için İstek parça alınır gençler.Favori karakteriniz söyleyin bende sizin için 10 dakika da şarkı yapayım.Tabi her hizmetin bir de ücreti var
Fiyatı= bir günlüğüne Dragon fanlığı yapmak.
Mihawk vs aynı anda Hancock-Doflamingo-Moria-Crocodile-Kuma-Jimbei (yada Teach tam hatırlamıyorum) anketinin sonucuna bu tepkiyi vermezsin belki sende Mihawk alır demişsindir aynı anda 6 savaş lorduna karşıShanks vs mihawk anketini gördükten sonra şöyle oldum
@Whitebear D reis hani takibe takip yapıcaktık gidip fareye vermişsin?
Şimdi de Shanks babacıyız diye homurdanmalar başladı usta @KuroroShanks vs mihawk anketini gördükten sonra şöyle oldum
@Whitebear D reis hani takibe takip yapıcaktık gidip fareye vermişsin?
Kara listemde hızla yükselmektesin yeni Sodex olmak istiyorsun anlaşılan.Ne zamandır bunu yapmak istiyordum, aklımda ki gibi bir video bulamıyordum.
Yazmak istediklerimi şarkıya dökerek video yapmakmış nasip olan. :dd.d
@Millennium Wizard @II. Invictus Kim En Dofçu? Kararı Dof veriyor. Sürpriz sonlu. @Wataame Daisuki