Mesajın devamını oku yeni şeyler ekledim.Lobimizdeki hurdacı sana hiç hurdacı edebiyatı yapmadı. Bizde tavır net, hükümetle bağı olan birine tutulma yeter.
Son düzenleme:
Mesajın devamını oku yeni şeyler ekledim.Lobimizdeki hurdacı sana hiç hurdacı edebiyatı yapmadı. Bizde tavır net, hükümetle bağı olan birine tutulma yeter.
Satürn devlet adamlarına emir veriyordu Egghead adasında.Devlet ayri hukumet ayri
Denizciler devlet adamidir.
Tamam da sevdiği adam korsan? Yaptığı kötülüğü bireysel yapıyor teşkilatlı değil. Ayrıca hükümetin iddia ettiği bir suça ben doğrudan inanmam. Korsana saldırdığını gördüm ama sivile saldırdığını görmedim. Üyemizin bireysel tercihi.Mesajın devamını oku yeni şeyler ekledim.
@Kuroro @Azo feyfa ‘yı öldürmek için koşuyor, “akainu-san“ diyen @Sodex arkada beliren Wb @Skywalker
Strongest man for a reason ❤️#whitebeard #onepieceedit #animeedits #onepiece #whitebeardpirates
#onepiece #anime #onepieceedit #onepiecememes #onepieceedits #onepiecefan #onepiecemanga #onepieceanime #onepieceaddict #onepieceamv #onepiecememe #onepiecee...youtube.com
Teşekkür etmen gerekirken neden böyle cevap verdin? Bundan sonra sen Filo Amirali oluyosun Sky'da ölüyor @Büyük Korsan Kaidou Devrimci lobisi liderliğine göz dikmiş hain bir saldırı sonucu @Skywalker 'ın kellesi gidebilir çok üzücü.
Teşekkür etmen gerekirken neden böyle cevap verdin? Bundan sonra sen Filo Amirali oluyosun Sky'da ölüyor @Büyük Korsan Kaidou Devrimci lobisi liderliğine göz dikmiş hain bir saldırı sonucu @Skywalker 'ın kellesi gidebilir çok üzücü.