Maymundan olsa evliya, koyma onu avluyaEn kötü karakter Garp.
Babadan ogula nesil bunlar
Maymundan olsa evliya, koyma onu avluyaEn kötü karakter Garp.
Adamı zorla karanlık tarafa düşürürsünüz siz.Sabo'nun ölmesini isteyen Dragon ve Padawanları doğrayan Anakin Skywalker. Taşlar yerine oturuyor...
Ne demek dostum, sen bu odulu layikiyla kazandin (neyden bahsettigin hakkinda fikrim yok)Ödül için teşekkürler.
Attığın defterin sonuna bir link bırakmışsın ödül olarak onu diyorum.Ne demek dostum, sen bu odulu layikiyla kazandin (neyden bahsettigin hakkinda fikrim yok)
Onu yazdigimi unutmusum, kendim kendime rickroll atmis oldumAttığın defterin sonuna bir link bırakmışsın ödül olarak onu diyorum.
Bir dakika beyler iyice kafamı hallaç pamuğuna çevirdiniz. Bana Kuroro hurdacı dediniz adam hurdacı değilmiş. Montana'yı amiralci sanıyodum adam hurdacı çıktı, üstüne hurdacı lobisinde Dragon sanji ve amiral fanları var bide defterdarın yaptığı liste var ben harbiden o listeye bakmıştım. Çok kafamı karıştırdınız siteye girince benim zeka seviyesi şöyle oluyor.
Starrk amiralci değil Amiral Hateri Nikacı.
Musait oldugum bi vakit saglam guncelleme yapacagim,Starrk amiralci değil Amiral Hateri Nikacı.