Sayılırsa sanırım tripofobi
Bir de biraz aynalardan korkuyor olabilirim

Yalnız değilim çok mutlu oldum.
- Karanlık
- Açık deniz (uzun zamandır denize cidden çok az gittim, hatta sanırım direkt 1,5 sene falan oldu son denize gidişimden beri)
- Yükseklik
- Motor (araç olan motor değil, motorun çalışma sesi): Bu 3,5 sene önce yaşadığım bir olayın travması, o zamandan beri var. Araçlarda belirli bir hızın üstüne çıkıldığını hissettiğimde (özellikle sollama sırasında), karşıya aniden bir şey çıktığında vs. aşırı panik olma durumum da var. Bu iki sebep yüzünden asla araç süremeyeceğimi falan düşündüm ama bu ay ehliyet kursuna yazıldım, teorik sınavını olucam yakın bir zamanda, direksiyon dersini ve sınavını geçebilir miyim şüpheliyim hâlâ bu yüzden. Başka da aklıma gelen yok şimdilik.
Denizi ve deniz canlılarını seviyorum. Fakat yüzerken kendimi sürekli tedirgin hissediyorum. Havuzda veya yakınlarımda insan varken olmuyor ama kendimi insanlardan biraz uzak hissedersem panik başlıyor.Okyanusun ortasında, tüm yıldızları ve gezegenleri rahatça seçebildiğin zifiri karanlıkta, su seviyesinden yüksekliği 42 metre olan köprüüstünde kahve içerken seyir vardiyası tutmak da benim en sevdiğim şey herhalde ya
Yok yok, fırtınada 4-5 gün uyuyamamayı daha çok seviyorum sanırım