O zamanlar başkaydı, forum yanılttı beni. Wb'nin değerini geç anladık. Hem. Dof'un ekibi stratejik yapılanmaya sahip. O daha ters gelir.@Daredewill zamanında Dof korsanlarına karşı kaybediyordu WB tayfası gene ilerleme var
Yalnız bi kaç hayalperest fanı görmezden gelirsek Dof harbi sağlam karakterdi. Tayfası da bi o kadar çöptü ama Dofsuz o tayfa grand line sağ kalırdı anca.zamanında Dof korsanlarına karşı kaybediyordu WB tayfası gene ilerleme var
Bence çok bariz.2.komutanı gibi bir sıralama görmedim ben. Ödülden dolayı öyle kabul edilmiş. Usopp da tayfanın 2. adamı zaten.
İyi de Smothie ve Katakuri adaya daha yeni geliyorlar adada oldukları bile belli değil. Kadın özellikle bir çatı altına toplamayalı fazla olmuştu diyor.Bence çok bariz.
En basitinden Kidleri karşılaması için Snack gitmişti o devreden çıkınca Cracker geldi. Crackerdan sonra öfkeli ordu devreden çıksa Linlin işi garantiye almak için Smothieyi yollayacaktı.
Aynı şekilde ilk Luffy bastığında Cracker gitti.Eğer öfkeli orduda aradan çıksaydı Smothieyi yollayacaktı Linlin.
Senin dediğin mantığa göre Sanji tayfanın 3. adamı değil. Zoro sağ kol değil.
Odanın tarzı bu açıkça belli ediyor Smothienin veya Sanjinin 2. adam olduğunu.
Asıl karakteri gevşek diye,Smothienin kendisini güçsüz görenler çok pişman olacak diye düşünüyorum.
Tamam işte orada kilometrelerce uzaktan şehri kesiyor, senin attığın sahne Kyros dövüşü.O saldırı hatırladığım kadarıyla Sanji ile dövüşünde oluyor. Doflamingo tekme atıyor Law Sanji ile bir odunun yerini değişiyor.